Gimnazija i grad ponosni na Mladena Maslovara

8
Mladen Maslovar u društvu sa profesoricom i koleginicama

Mladen Maslovar, učenik kotorske Gimnazije je uvršten u nacionalni tim koji će Crnu Goru od 3. novembra predstavljati u Njemačkoj na Evropskom prvenstvu u debati.

Maslovar je do ovog prestižnog takmičenja stigao na osnovu rezultata sa Državnog prvenstva i ukupnih aktivnosti u debatnom programu.

Njegova mentorka je profesorica sociologije Olivera Radanović.

“Kako se članovi reprezentacije samostalno finansiraju sredstva su za ovaj put obezbijeđena uz pomoć gradonačelnice Marije Ćatović. Drago nam je i srećni smo što najodgovorniji ljudi u Opštini prepoznaju učenike kotorske Gimnazije koji pokazuju izuzetne sposobnosti i neosporivu kreativnost, i na najbolji način prezentuju školu i grad Kotor”, kazao je za Skala radio Božo Perović, direktor kotorske Gimnazije.

8 KOMENTARI

  1. Bravo Mladene, cestitke profesorici Oliveri radanović i direktoru škole na kreativnosti i insistiranju na van nastavnim aktivnostima! Gimnazija je duša našeg grada!

    • U lepezi zahvalnica i čestitki a najzaslužniji je Mladen , ne bi bilo možda loše spomenuti i da je put pomogla predsjednica Maja Ćatović, što joj nije prvi put ali joj rijetki javno zahvaljuju za različite vrste pomoći.Brzo se zaboravi.Neka se zna. Iz gimnazije su stvarno to napisali, tako sam i ja vidjela.

  2. najmanje mu je kotorska gimnazija dala i doprinijela za ovaj uspjeh. Neću reći ona nekadašnja ali sad sa velikim znakom pitanja.
    Mladen je rođeni talenat i radi sam na sebi još.Svaku sreću i idemo dalje Maki.

    • Ovaj komentar je sasvim neosnovan, s obzirom na to da teško da bi iko iz škole mogao učestvovati na bilo kom takmičenju bez podrške uprave. Škola uvijek podržava sve učenike u njihovim vannastavnim aktivnostima, ako ne u finansijskom smislu (jer su vremena teška i nemoguće je finansijski podržato SVE takmičare, a ne bi bilo fer podržati samo pojedine) onda svakako u smislu tolerancije na izostanke sa nastave. Ja to barem znam, osjetila sam na svojoj koži, a Vaši argumenti i nisu baš najbolje potkovani 🙂

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].