Garofuo za koleginicu

0

Novak Kilibarda

Novak Kilibarda

Božo Bulatović

Božo Bulatović

Zonjo-The books of knjige

Zonjo-The books of knjige

Bura danas nije oduvala cvijet u celofanu koji su neskriveno i za objektiv Skala radija nosili ranim jutrom džentlmeni uglavnom za koleginice, kako su nam kazali.

Pažnja na današnji dan cvijetom iskazana, a to “samo govori da smo i ostalih dana prijatelji i dobre kolege na posao đe vlada drugarska atmosfera”, kazao nam je jedna od njih.

Gospodin koji nije htio da se fotografiše za naš sajt, a nosio je pregršt cvijeća za ženske u kancelariji, kako je rekao “ovo je po zasluzi, supruzi ni cvijet, jer nije zaslužila, a koleginicama da mogu vrt bi preselio”.

Cvijeće, svijeće uz večeru sa vinom, parfemi i putovanja za 8. mart, a što ne i za 8. septembar, 8. jul, ili bilo koji datum bez povoda kalendarskog, prazničnog?

U jednom danu za sve ručkove i večere, peglane i oprane, pečene i kuvane, za radosti i stresove, prevare i praštanja, svađe i pomirenja, može li sve u osmomartovski poljubac i paketić sa fjokom?

Bura valjda neće oduvati osmomartovsku frizuru inkolanu,  frešku ispod haube, niti cvijet koji je po pravilu najskuplji baš na ovaj dan.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].