Fotografijom bilježi uspjehe

2
Foto vještine

Filip Mihailović

Projekat pod nazivom “Fotografijom bilježi uspjehe”, koji sprovode  Biroi rada Kotor i  Tivat u saradnji sa NVO “Tempus” iz Kotora, počinje danas i trajaće do 31. marta  ove godine. Cilj je afirmacija, edukukacija i stručno osposobi nezaposlenih lica koji su ljubitelji fotografije za samostalni rad.
Kurs fotografije će nezaposlenim licima pružiti neophodna stručna znanja iz oblasti fotografije.
Kurs traje 10 dana, saopštio je za Skala radio Filip Mihailović konsultant za preduzetništvo i projekte u kotorskom Birou rada  i  pozvao  nezaposlena lica,od 18 do 35 godina starosti, sa SSS ili VSS  koja se amaterski bave fotografijoma da se prijave za besplatan kurs fotografije na birou rada Kotor ili Tivat.Rok za prijavuje od dans  do četvrtka 27.01.2016.
Potrebno je, navodi Mihailović,  da je lice nezaposleno, tj. da se nalazi na evidenciji zavoda za zapošljavanje uz njegovu biografiju CV kopija lične karte, radne knjižice I CD sa namjanje 10 fotografija lica koje je do sada amaterski radilo (uslikavalo).
Po završetku kursa kandidati će imati znanja iz oblasti fotografije, takođe će biti marketinški promovisani i imaće zajedničku izložbu fotografija. Takođe će nakon kursa, kandidatima  biti ponuđeni krediti za pokretanje i započinjanje samostalnog biznisa.
Projekat je finansiran od strane Turističke organizacije Kotor; a.d. Luka Kotor; DMC Meridian; Expo Commerce; Objekta; Braća Magud, zaključio je Mihailović.

2 KOMENTARI

  1. Svetoga mi Mihovila , nit manjega grada nit vise NVO organozacija no u nas nesretni Kotor. A sto rade, kradunjaju eure i trla prla mazu oci toboz sa nekim aktivnostima koje nikome ne trebaju no dajte nam kruha i bolje place i pensije a ne tutu rutu tu , cujes NVO, kruva bez motike…

    • Znate li koliko je kurseva, BESPLATNIH kurseva na zavodu za zaposljavanje a na koje se niko ne prijavljuje i ne mogu da se organiziju zbog manjka zainteresovanosti. I neka NVO dobija pare, bar se trude i rade za sebe, samim projektom i za druge, jer ce osposobiti 10 ljudi koji se mogu baviti fotografijom. Cemu tolika negativnost, pare ne padaju s neba nego radom sto ovakvi kursevi omogucavaju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].