Folklorni ansambl “Nikola Đurković” oduševio prepuno gledalište

4

Folklorni ansambl “Nikola Đurković” iz Kotora oduševio je prošle sedmice prepuno gledalište u kotorskom Kulturnom centru.

Vrijedni mladi ljudi pokazali su kako kvalitet može da se postigne upornim radom sa minimalnim sredstvima koja najčešće sami obezbjeđuju.

Zato je ovo ujedno i poziv svima koji mogu da pomognu da se ne misle jer ovaj ansambl zavređuje posebnu pažnju, posebno kada je u pitanju čuvanje tradicije koju su nam darovali vjekovi.

Ansambl ima izuzetan podmladak tako da ne treba da brine za svoju budućnost.

Sa malo više senzibiliteta prema njima imaćemo još jednu ponudu više sve većem broju gostiju koji posjećuju nag grad i našu Crnu Goru.

podmladak posebno raduje
tradicija se nastavlja
prepuno gledalište
najmladji oduševili

Fotografije: Foto Parteli

4 KOMENTARI

  1. Nadam se da će fokloru biti vraćena stara slava. Samo malo podrške i sve će drujgačije biti. Folklor mora da bude sastavni dio naše ponude i da bude nezaobilazna. Ne košta to toliko da im ne treba pružiti podršku. Pogledajte ta mlada lica koja nije po ulici. Oni vrijedno vježbaju da bi se svi mi zajedno oduševljavali.

  2. Hvala Skali za ove fotografije, svima to znači , mladima podstrek najviše. Džefe bravo za organizaciju, sjećaš li se kad si ti igrao , balao, tancao. Bi lijepo.

  3. Prelijepa slika. Folklor je mamio uzdahe i punio dvorane i ranije. Sjećam se kad su njemački turisti bili dominantni na našem primorju redovno su im domaćini hotela priređivali sedmično po jedno veče najmanje folklora. To je bilo divno. Možete misliti kako bi to izgledalo kad bi se ljeti igrao folklor i naša divna kola na glavnom gradskom trgu pred više hiljada turista. To je za nezaborav. Treba pomoći našim forklorašima da opstganu. Malo traže a mnogo daju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].