Firma “Brent” najbolja na tenderu

6
Dobrota

Rajko Radulović

Rajko Radulović

Nakon duge tenderske procedure u Javnom preduzeću Morsko dobro izabran je izvođač radova za nastavak uređenja treće faze na šetalištu u Dobroti, od robne kuće do Instituta za biologiju mora u dužini od 145 metara.

Hercegnovska firma “Brent” je najpovoljniji ponuđač za iznos od 202 hiljade eura na osnovu vrijednovanja.

Na tenderu ih je bilo  još 7, kazao je za Skala radio Rajko Radulović, koordinator za investicije u Morskom dobru.

Rok izvođenja radova je 90 radnih dana, a posao će početi oko 15. januara, i prema riječima Radulovića biće završeni  za predstojeću turističku sezonu.

Radovi predviđaju nastavak popločavanja dobrotske rive kamenim i behaton pločama, postavljanje parkovskog mobilijara, ukrasnog mediteranskog bilja i javne rasvjete, kazao je Radulović.

6 KOMENTARI

  1. da ne naprave gresku kao u dijelu setalista do bazena….obavezno parking mjesta uz put…ima se dje setat do mora…mislite na vozila dje ce se parkirati da ne bude kasno

  2. Kada krenu u rabotu neka poprave stare faze šetališta đe fale klupe, sijalice javne rasvjete, neka usade što bilja da ne bude nova metlakao naša posla

  3. Cestitam firmi Brent na novom poduhvatu, a neka obrate paznju na svoja teretna vozila, da posjeduju izvode licenci, ugovore o radu za vozace i ispravne putne naloge, kamione sa rasutim teretom da pokrivaju ceradom i pneumatike da ociste i operu prije izlaska na javni put. eto toliko od mene…pozdrav i nadam se da ce se sve u roku zavrsiti , a ako ne da ce biti i tzv penala…SRECNO !!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].