Fešta za sva čula

1

sajam zdrave hrane Dubrovnik

tonski zapis sa sajma

More je esencija i sublimat svega što je zdravo, kazao je kulinarski mag Veljko Barbieri na prezenzaciji bokeške, istarske i italijanske kužine drugog dana Mediteranskog sajma zdrave hrane u Dubrovniku.

Ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva, na fešti za sva čula.

“Mirisi i ukusi su isti od Portugala do male Azije na mediteranskom pjatu i zato ne čudi spoj bokeške, istarske , hrvatske i italijanske kužine u tećama od morskoga vonja”, kazao je Barbijeri.

Mediteranska kužina bez maslinovoga ulja je nezamisliva i na kraju živjeli uz vina pod lozam mediteranskoga sunca, zdrave hrane još uvijek netaknute prirode, poruke se 8. međunarodnog Mediteranskog sajma zdrave hrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva, koji je minulog vikenda održan u Dubrovniku.

Veljko Barbieri

Posebnu pažnju i priznanje dobila je opština Kotor i crnogortski štand uz mirise tradicionalnih proizvoda  pršuta, sira maslina, i bokeška kužina u projektu “Boka na pjatu” Vlaste Mandić koja se predstavila multimedijalnim programom uz kotorsku Vlastelu i klapu Bisernice Boke.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].