Ekološki i društveni aspekti održivog upravljanja otpadom

0

Ljilja Radunović

Ljilja Radunović

“Ekološki i društveni aspekti održivog upravljanja otpadom” naziv je treninga u sklopu projekta “Održivo upravljanje otpadom u prekograničnom području BiH i CG” koji će se održati u četvrtak 31. maja u hotelu “Amfora” u Orahovcu.

Projekat realizuju ASB  Njemačka međunarodna humanitarna organizacija i Opština Kotor u saradnji sa partnerima LIR i Eko Centar “Delfin” koji finansira Evropska unija.

Trening podrazumijeva predavanja na teme životmna sredina, otpad i vrste otpada, upravljanje otpadom i navike ljudi.

Biće riječi takođe o ekološkoj i društvenoj održivosti upravljanja otpadom, kao i o izgradnji privatno-javnog partnerstva u upravljanju otpadom.

Na treningu će prisustvovati predstavnici lokalne vlasti, komunalnih preduzeća, zdravstvenih i prosvjetnih ustanova, privatne firme koje  se bave preradom otpada i nevladine organizacije, kazala je za Skala radio Ljilja Radunović, predsjednica Eko centra “Delfin”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].