Duško Marković: Incident planiran, doprinio i Krivokapić

0
DPS neće u parlament dok se ne stvore uslovi

Današnji incident u Skupštini Crne Gore ranije je planiran, a svemu je doprinio i predsjednik parlamenta Ranko Krivokapić, saopštio je zamjenik predsjednika DPS-a Duško Marković, na vanrednoj konferenciji za medije.

On je poručio da se neće vraćati u Skupštinu, dok Krivokapić ne obezbijedi uslove za rad.

DPS je, na vanrednoj sjednici, najoštrije osudio današnje ponašanje DF-a u Skupštini Crne Gore.

“Riječ je o najprimitivnijem potezu u istoriji crnogorskog parlamentarizma. Njemu je svakako doprinio i najodgovorniji za ugled institucije Parlamenta, njegov predsjednik Ranko Krivokapić. Može se lako zaključiti da je ovaj scenario bio unaprijed planiran”, poručio je Marković.

U DPS-u su podsjetili na sve što su, kako kažu, učinili da dođe do sporazuma.

“Danas ste vidjeli da je ugrožena ustavna funkcija Parlamenta i neko je za to odgovoran”, ocijenio je Marković, precizirajući da je riječ o nekome iz menadžmenta parlamenta.

“DPS takođe želi da još jednom pokaže, demokratski kapacitet i učestvuje u radu parlamenta”, poručio je Marković. Ističe međutim da se DPS neće vraćati u Skupštinu dok Krivokapić ne obezbijedi uslove za rad.

“Želimo da se dijalog nastavi, ali bez varvarizma”, poručio je Marković.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].