Dune bura, gori Grbalj

4
Danas u 13 sati

Maksim Mandić

Maksim Mandić

U toku gašenja požara u donje grbaljskom selu Kovači, sinoć oko ponoći izbio je novi požar na području sela Bigove.

Budući da je Službi zaštite u Kotoru dojavljeno da je u pitanju vikend naselje, data je uzbuna za čitavu jedinicu i na požarnom mjestu je izašlo pet vartogasnih vozila i 14 vatrogasaca koji i dalje gase ovaj veliki požar, a posao im otežava jak sjeverni vjetar.

Kotorskim vatrogascima pomažu i kolege iz dobrovoljnog Vatrogasnog društva Krtoli sa dvoje vozila i 6 vatrogasaca, kao i mještanin Ivo Lazarević koji je sa svojom cistijernom za vodu odmah pritekao u pomoć, kazao je za Skala radio Maksim Mandić, komandir opštinske Vatrogasne jedinice Kotor.

Tokom noći vatrogasci su uspjeli da od vatre odbrane vikend naselje i spriječili da vatra pređe put, kazao je Mandić, vjerujući da će tokom dana uspjeti da požar potpuno ugase.

Gore borovi
Komandir sa mjesta pozara
Od dima se samo naziralo

4 KOMENTARI

  1. E , njima ne trebaju pozivi na političke zadatke niti podjele na srbe, hrvate, crnogorce, albance. Oni imaju jedinstven jezik za razumijevanje i jedno srce koje za pomoć kuca jako. Svaka vam čast vatrogasci časni ljudi vazda bili.Čuvajte se a i Bog će zato što DOBRO ČINITE.

  2. Aoooo, što je ovo?!
    Komandir kao da je bio na kakvom ratištu!
    Nije mu lako a ni ostalim dobrim, hrabrim pompijerima… Zar nemaju bolju ličnu, zaštitnu opremu?!

  3. Oće to oće, da se užga trava kada je jaka mjesečina, a još puva bura, eto bruke i rabote za naše dobre pompijere…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].