Dubrovačka Misal u kotorskoj katedrali

5
katedrala sv. Tripuna u Kotoru

U okviru međunarodnog projekta Dubrovnik i Kotor – gradovi i knjige, u kotorskoj katedrali Svetog Tripuna, u utorak 25. oktobra u 19 sati održaće se promocija “Dubrovačka Misal” u izdanju Dubrovačkih knjižnica.

Na promociji će učestvovati Miho Demović, Ileana Grazio,Vesna Čučić, Jasmina Bajo i Crkveni pjevački zbor Sveti Tripun, pod dirigentskom palicom Nikole Čučića, a u pratnji Andree Orlando na orguljama.

Organizator je Kulturni centar “Nikola Đurković” – Gradska biblioteka i čitaonica u Kotoru.

Promocija  “Dubrovačka Misal” u izdanju Dubrovačkih knjižnica, šesta je u nizu promocija  koje su predviđene projektom, a koje uključuju prezentacije izdanja Dubrovačkih knjižnica, Matice Hrvatske i hrvatskih izdavača u Kotoru i na Cetinju i prezentacije bokeljskih izdavača i autora u Dubrovniku.

5 KOMENTARI

  1. Ne pominjite je jer nije vrijedna spomena niti pisanja takva jedna osoba. I ne znam ko je zazvao u Kotor i kakva je ona to persona koja nikoga iz Kotora ne voli i otkud takva netrpeljivost od nje prema Kotoranima i Crnoj Gori. Sve sto je gore napisano je tacno a ima toga jos mnogo i vise. NO COMMENT.

  2. Vesna Cucic je simbol nadmenosti i bahatosti. Poznata po mnogimk stvarima koje nisu za javnost, a posebno se istakla 1991-1995.

  3. Čučićka sa svojima večeras u katedrali a kada Kotorani kod nje dolaze onda ih ne poznaje, jedva da se javi ta hladna i nadmena osoba.
    Neću radi nje a vazda idem , dama iz Kotora u potpisu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].