Dok se čeka ponovni tender, raščišćavaju se kanali

0
bager rašćišćava odvodne kanale

Sandra Radulović

Sandra Radulović

Preduzeće Morsko dobro je raspisalo ponovni tender za izbor najboljeg ponuđača za izvođenje radova na uređenju treće faze šetališta u Dobroti, od supermarketa “Ela” do Instituta za biologiju mora, kazala je za Skala radio Sandra Radulović, PR ovog preduzeća.

Podsjećamo, da tendrerska procedura traje već dva mjeseca što usporava početak ovog posla.

U međuvremenu, Morsko dobro u saradnji sa kotorskim Komunalnim preduzećem radi na čišćenju kanala za regulisanje atmosferskih voda, koji su bili zatrpani usljed uklanjanja privremenih objekata sa ovog prostora, kako bi kvalitetno obavljali svoju funkciju, kazala je Radulovićeva.

Zbog ovih aktivnosti bageri su prisutni na Plagentima.

Vjerovati je da će nakon ovog tendera biti ubrzana zakonska procedura i da će aktivnosti na uređenju treće faze šetališta u Dobroti konačno početi.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].