Dobićete po nosu i po prstima ko pomisli da dira u državne simbole Crne Gore

11
Andrija Popović

Korektna saradnja sa dosadašnjim koalicionim partnerima u Kotoru o čemu svjedoče brojne skupštinske odluke koje su donešene jednoglasno, ali i realizovane kapitalne investicije, kao što je povezivanje Kotora na regionalni vodovod, zatim poboljšana energetska mreža u Kotoru koji je godinama bio najgori grad u Crnoj Gori što se tiče napajanja strujom i još jedan veliki problem kanalizacioni sitem koji se završava, kazao je na završnoj konvenciji Liberalne partije Andrija Pura Popović, njen predsjednik i nosilac liste ove partije u Kotoru.

On je kako je kazao uvjeren da se vlast u Kotoru neće moći formirati bez Liberala.

Izvodeći projekcije i postizborne računice Popović je istakao tri varijante.

Prva, koja nije izgledna, da DPS sama dođe do apsolutne većine, druga koja je izglednija-formiranje vlasti DPS i SDP, što bi bilo ravno katastrofi, kako je rekao.

U prošlom mandatu kada smo bili sa njima, ta vlast je funkcionisala tako što je LP gotovo svakodnevno morala da pegla njihove sukobe.

Ako se desi ta koalicija neka nam je svima Bog u pomoć, kazao je Popović.

Treća varijanta sa Liberalima; mi garantujemo odgovorno, stručno, savjesno i moralno vršenje vlasti.

Ukoliko na državnom nivou pobijedi Evropska Crna Gora, u šta ni malo ne sumnjam, Liberali će preuzeti resor sporta, naveo je on.

Od 15. oktobra krećemo na otvoreni put, i mi moramo na sljedećim izborima imati samostalno između pet i sedam odsto, to je naš zadatak, kazao je Popović.

On je posebno apostrofirao  da se pod hitno mora uraditi sanacija zimskog bazena u Kotoru, te da će njegova stranka puno pažnje posvetiti sportu i mladima.

Mirza Krcić, kandidat na odborničkoj listi Liberala je istakao zadovoljstvo što je na njihovoj listi dosta mladih ljudi  jer je mladost uvijek krasila Liberale.

Mladi Liberali su se uvijek borili za slobodnu i nezavisnu Crnu Goru, pjevaju glasno himnu ali postoje oni koji bi  im to uskratili, modifikovali i prekrajali.

Takvima su Liberali uvijek jasno i glasno znali da odgovore: Dobićete po nosu i po prstima ko pomisli da dira u državne simbole Crne Gore, poručio je Krcić.

Na konvenciji su još govorili Vido Drašković, Tijana Čađenović i Mato Pasinović.

Konvenciju u Kotoru pozdravili su i predsjednici opštinskih odbora Liberala Bara, Budve, Herceg Novog, i Podgorice.

Vido Drašković
Mirza Krcić
Mladi liberali

11 KOMENTARI

 1. Uvaženi Nikola,da vas upozorim,ne koristite riječ “bliznica”,jer je autor te uzvišenice primjerene i namijenjene “..kelju” i inima,zaštitio kod Zavoda za patente!To što uzvišeni “..kelj” nema,nudim vam,da kao zamjenu koristite riječ-“imetak” koju žanago ima- K O R A M!

 2. A nemojte po nosu-da vas zakunem,jer dosta je što ovaj narod dobija i po nosu i po ustima-trbuhu i po džepu -više od 23 godine od svih vas(kompozicija-opozicija-koalicija!)koji ste se dofaćali vlasti i torture nad naivnim narodom koji i dan danas ne vjeruje svojim očima,ušima,glavi-koje predade u ruke ..goremu od sebe! A M E N !

 3. Zboravih ti Bokelju reć da se ne bojiš. Ti ne možeš dobiti po nosu jer ga nemaš. Ti imaš bliznicu mjesto nosa što kaže jedan naš prijatelj.

 4. Jado, jadni Bokelj. Ono što bih ti reka ne bi mi moderator puštio. Zato ti poručujem da se pakuješ za Kosovo. Tamo je tvoje mjesto. Šklapićeš ti i platu od Albanaca ka tvoje patriote što čine. Takve kao što si ti nije teško za cent kupit. Atio ti na veliki put Bokelju.

  • Ne bez sale pitam??
   Da nije ovo na sliku iza Pera ložač?
   Ne pada mi nista drugo napamet kad su Pura,Vido,Krcic i kompanija u pitanju nego da je skrivena kamera.

 5. Očekujem da vas u Kotoru više ne vidimo na vlasti. Stotinu ste promijenili vjera. Nemate ni L od čestite Liberalne stranke CG. Game over!

 6. A strašno su vas ispoštovali koalicioni partneri, jer su prije par dana rekli da su se oni o svemu pitali u predhodnom mandatu jer su najveći u koaliciji.
  Znači nijeste se ništa pitali, nećete ni u ponedjeljak jer ste najlošili izbor koji Kotorani mogu napraviti.

 7. Mladi me vazda oduševe, bravo Krciću ! Idemo Vido, Pura vazda isti nijeste mijenjali košulje ali ni stanove i kuće.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].