Do kraja sedmice teren u Rakitama će se dovesti u prvobitno stanje

1
oštećenja na putu u Rakitama

Pavle Ječmenica

Pavle Ječmenica

Nova kiša i novi problemi u naselju Rakite na gradilištu kuda je prošao novi kanalizacioni sistem, a vodovodna mreža je u završnoj fazi.

Do kada će stanovnici Rakita preko rupa i otvorenog gradilišta do svojih zgrada, ponovo smo pitali  nadležne.

Pavle Ječmenica u ime nadzora firme “Dahlem” nam je saopštio da su radovi u završnoj fazi zbog čega gradilište mora da bude otvoreno i u takvom stanju, a kiša stvara dodatne probleme izvođaču radova.

Ostalo je da se  izvrši prespajanje objekata u Rakitama na novi kanalizacioni sistem, a vodovodni radovi biće okončani krajem ove sedmice, kada će se teren dovesti u prvobitno stanje, zaključio je Ječmenica.

Do tada vozačima oprez.

Jutros smo bili svjedoci da je jedno vozilo, preko puta gradilišta, udarilo u kanalizacioni šaht i oštetilo prednji dio.

Vozača pozivamo da se javi izvođaču radova kako bi uspio da nadoknadi štetu koja mu je pričinjena.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].