Do groblja na Sv. Stasiju se ne može od nepropisno parkiranih auta

7
prof. dr Milenko Pasinović

Milenko Pasinović

Milenko Pasinović

Mještani Ljute pokrenuli su inicijativu prema nadležnima za rješavanje problema saobraćajne blokade ulice koja vodi prema groblju Sveti Stasije.

Do groblja se ne može doći od nesavjesnih vozača koji su parkiranim automobilima potpuno zatvorili put, kaže za Skala radio starosjedilac prof. Milenko Pasinović.

Mještani koji imaju grobna mjesta na groblju Sveti Stasije obratili su se Mjesnoj zajednici Dobrota i opštinskoj Direkciji za uređenje grada da im se omogući prilaz groblju i postavi znak o zabrani parkiranja na prilaznom putu groblju.

Kada se i ako postavi saobraćajni znak, prekršioce bi mogli prijaviti nadležnima za nepropisno parkiranje, ovako je sve na divlje, baš kao i ponašanje bahatih vozača, kazao je Pasinović.

7 KOMENTARI

 1. Nisu samo krivi oni koji parkiraju jer su dosli sa strane i neznaju da je tu prilaz za groblje.
  Najvise je kriva Direkcija za izgradnju i uredjenje Kotora .
  Zasto ne urede, izgrade obiljeze i obezbjede ulaz u groblje pa se ovo nebi desavalo.
  Sada se asfaltiraju putevi prema Kavcu, novom groblju na Sv Ivan i td., pa zasto se ne moze srediti tih pedesetak metara . To je sami centar naselja. Direkcijaaaaaaaaa!!!!!!!!

 2. Ja ne znam sta je tu cudno!!?!? Parkiraju se gdje stignu..na sred raskrsnice, na sred puta, ispred tudjih kapija, pa sto ne bi na sred ulaza u groblje!?!?

  Kome pricate..i kome se zalite??? Niko ni na kog drugog ne misli, no samo na sebe. Da mi je do bacanja para, kupila bih jedno oklopno vozilo pa isla okolo i lomila sve sto je nepropisno parkirano, jer lijepom rijecju se izgleda APSOLUTNO NISTA NE POSTIZE!!!!

 3. E moj Milenko, koji mještani Ljute kad ih je šaka jada ostalo, nema ih više rasšćerali su ih ovi što su se naselili i uništili preljepu Ljutu. Sada se djelovi obale zovu po Karićima, Sol mar, prema novokompovanim kafićima a starih naziva više nema. EEE Boko moja nagrdjena nema te više onakve nikada više.

 4. Nalazim se u Dobroti na Svetom Stasiju na godisnjem odmoru gde letujem vec vise od trideset godina. Zaista je tako kako gospodin Pasinovic kaze i navodi, ruzna je slika i mene je kao domacega gosta ovde sramota kako se pojedini ponasaju a pogotovu tamo gde zaista ne bi trebalo da imaproblema. Ja cak ne prolazim kada sam u kupacim gacama pored kapije od groblja iz postovanja prema pokojnima.

 5. Profesor ima pravo. Vidio sam kako to izgleda. Jos ce nam i mrtve poc vadit iz grobova. Nidje vise niko nema mira. Pustimo mrtve da pocivaju na miru. To je za vidjet sramota i bruka. Ostavljaju botilje, cikove i svasta ispred portuna za uc na groblje. Nemaju odnosa nikakvoga prema mrtvijema. Boze ti pomozi.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].