Do 15. juna asfaltiranje

6
Dobrota

U okviru realizacije Projekta izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže u kotorskoj opštini, izvođač završio instalacione radove na izgradnji sekcija obalnog kolektora na donjem putu u Dobroti i otpočeo sa pripremnim radovima za potrebe vraćanja ove saobraćajnice u prvobitno stanje.

Prema dinamičkom planu radova saobraćajnica će biti asfaltirana do 15. juna.

Za potrebe izvođenja radova na ovom lokalitetu izvođač će obavljati povremenu obustavu saobraćaja u zoni radova.

Tokom sljedeće sedmice, izvođač će nastaviti sa rehabilitacijom postejeće kanalizacione mreže u Dobroti u reonu od restorana “Venecija” do zgrade Mravinjak.

U sklopu rekonstrukcije sekundarne vodovodne mreže i kućnih priključaka, u reonu Dobrote, nastavlja se sa zamjenom vodovodne infrastrukture.

U ovom dijelu, izvođač je otpočeo sa vraćanjem površina u prvobitno stanje.

Molimo građane za razumijevanje i strpljenje tokom izvođenja radova, poručuju iz firme Dahlem, koja obavlja nadzor nad izvođenjem ovih radova.

6 KOMENTARI

  1. Imate pravo, postali smo đelozni i netolerantni. Ali vjerujte da i ja imam bar malo pravo. Jer sve je ovo već ugovoreno i plaćeno će biti kao da su trotoari uređeni, a po njima se neće moći lako ići. Vi koji ne volite šetati, već sve gledate preko prozora od auta ne morate da budete ljuti na ove komentare. Jer ovdje je stvar samo u tome da nadzorni organ, ispred opštine koja je investitor, nadgleda kako treba radove, koji će biti plaćeni kao da je sve urađeno. Inače je na opštini da kasnije ponovo popravlja trotoare.

  2. a kad ce ovaj kanalizacioni sistem pocet funkcionisat to niko ne zna,bitno je da na svaki racun za vodu dodaju onih 50 centi za koriscenje ovog sistema koji NE RADI!to je klasicna pljacka,i ja se pitam zasto neko ne povede istragu o tome ili se bar obustavi naplata te dazbine dok se sve fino ne dovede u funkcionalno stanje? a kad prodjete setalistem u Dobroti takva “aroma” se siri da ti slabo dodje!

  3. Amo malo poštenja ipak.Prvi put i konačno novi kanalizacioni sitem i vodovodni također. Velika investicija koja senije mogla rabotati a da se ne kopa i raskopava ipod puta itd. Polako ljudi. Napravljena je velika rabota istorijska. Napraviće se zbore i popraviti parapeti, trotoari i sve što je stradalo kroz ovaj dio Dobrote. Ništa li nam ne valja. Budimo malo tolerantniji i realniji.

    • Slažem se Dobroćaninu. Postali smo zli . bili smo đelozni ali je to piri Božić pri zlu ljudskome. Zato nam i ne ide kao drugima jer smo jedni na druge ljubomorni. Kad se ne učini onda ništa kad se što uradi da valja i za sve opet ne valja. Dokle?

  4. Sve je to lijepo i ja vjerujem da će oni izvršiti što su obećali. Međutim mene zanima da li će trotoari kojima su prošli cjevovodi na magistrali biti vraćeni u isto stanje kao što su bili prije kopanja. Činjenica je da su sada pokriveni betonom samo kanali koji su kopani, a da je ostatak trotoara u najvećem broju slučajeva ostao izrovan od teških mašina koje su po njima vozile i da se taj dio ne vraća u prvobitno stanje. Vjerujem da i od strane Kotora postoji neki nadzorni organ koji to kontroliše. Da se ne ponovi stanje od prije tri godine, kada je, preko puta Biologije mora, najprije bio izgrađen trotoar, koji su teška vozila izvođača radova skoro u potpunosti uništila i koji nikada nije vraćen u prvobitno stanje, iako je to sve plaćeno izvođaču. Ali što ja to pričam. O Dobroti više niko ne misli.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].