Mlade Demokrate u Kotoru kažu da imaju 13,52% podrške

14

Demokrate su nastavile svoju živu aktivnost po crnogorskim opštinama, u okviru koje pronose pobjedničku ideju i nude rješenja za konkretne probleme sa kojima se građani svakodnevno suočavaju.

Ovih dana, ljud željni promjena – smjene ove vlasti, koja vodi pogubnu politiku i otežava život građanima, posjetili su i opštinu Kotor.

Mlade Demokrate su u opštini Kotor obišle 3.791 domaćinstvo i zabilježile 13,52% podrške.

Da su Demokrate pomirile cijelu Crnu Goru u simpatijama prema ljudima koji ne pristaju na podjele koje nam nameću, najbolje ilustruje dobrodošlica Kotorana za djevojke i momke iz Mladih demokrata koji obilaze građane i na ljubazan način ih upoznaju sa idejama i ciljevima iz Programa “Pobjede, a ne podjele“.

Iako su Kotoranke i Kotorani sa razlogom, razočarani u politiku, zbog načina na koji je ona vođena u ovom gradu i šire, veliki broj njih rado je primio i u svojim domovima ugostio armiju mladih ljudi, koji su im svojom neposrednošću i čistotom cilja koji su postavili pred sebe, vođeni načelima jednakosti, vladavine prava i socijalne pravde, vratili vjeru u politiku kao vještinu koju bi trebalo da praktikuju oni koji žele da doprinesu opštem dobru, a ne njihovom ličnom interesu.

Reakcija građana Kotora, iskazana kroz neskriveno i nepodijeljeno mišljenje da je došlo vrijeme da se dese promjene, da je neprihvatljivo da Kotor sa svim svojim potencijalima kao grad mre, te da su ljudi okupljeni u Demokratskoj Crnoj Gori oni koji imaju i znanja i energije da to iznesu, ohrabruje nas i daje nam dodatni polet da nastavimo putem kojim smo krenuli, navodi se u saopštenju Demokrata.

14 KOMENTARI

 1. Da nijesu ove stranke prosrpske koji sluša naloge iz Beograda, ako je tako onda ih ne podržavamo i neka ide u Srbiju.

  • Maki moj dobr(a)i,

   Što to znači “pro srpski”?
   Što je to “pro Srbin”?
   U današnjoj Crnoj Gori živi 30% Srba a 60% vjernika Mitropolije crnogorsko primorske.Da li su oni gradjani 2.reda?
   Batali ti kućo moja tu priču nego pogledaj na što nam liči Kotor poslije ovoga “tornada” od bivših komunista,sadašnjih “pro Evropljana”,Crnogoraca po zanimanju…..tzv.pripejd…..
   Je li ti sve isto što si kad rabote nemaš ili “živiš” od 200 evra?
   Batali tu Dps priču o prebrojavanju krvnih zrnaca..

 2. Jedina opcija je stvaranje Bokeške partije koja će okupiti sve gradjane Boke a u čijem programu će biti ekonomska i kulturna autonomija Boke.
  Sve ostalo je gubljenje vremena za Kotorane,Novljane,Tivćane i Budvane.
  Dok god je partijska centrala u Titogradu na Boku će se gledati kao “lisica na kokošku”.

  • ..eli ovizi “javljenici” iz maja 2012-iz Tivta? Kad su oni isti pravili svijarije na onu školu u Tivat-đe su vrijeđali autothoni narod u Boki Kotorskoj-Hrvate-rijeteći im linčom pre izobore u Tivtu? Usput ovaj isti “bokelj”-posprdno reča na ovaj isti Portal:”Da se Hrvati i Srbi”-udruže u stvaranju “autonomne boke”-zarad budućnosti svoje djece”? Da,da uz refren “sramotnoga autora”:”pa i Grbljani su Bokelji”? HOMO NOVUS-obraz guzica=”fetivi bokelj”?!!

 3. Ovdje vidim neke” mlade” ljude koji su mjesečno mijenjali po dvije partije.
  Pravo osvježenje za Kotor.

 4. Ово је подгоричко фракционашко крило
  Милићевог СНП-а. Но, ђе је она новоникла
  странка из Тивта, Бокешка Акција,
  или тако некако се зове?
  Долазила нека ђеца прије неки дан, од врата до врата.
  Нудили некакве флајере са сликом врховника
  странке ДЦГ. Приде и ону униформну
  црвено-наранджасту кравату, ако обећам да ћу
  гласати за њих на следећим изборима.
  Не узех кравату.
  Хоћу да опучим фјок по свом избору,
  а не да ми други бира тај одјевни детаљ!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].