Dat je senj da počinje karneval

0
iz arhive: zimske karnevalske fešte u Kotoru

Ovogodišnje tradicionalne zimske karnevalske kotorske  fešte biće svečeno otvorene u petak 10. februara, u organizaciji Opštine Kotor, Turističke organizacije Kotor i kotorskog Kulturnog centra, a pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma  i održivog razvoja.

Na otvaranju fešti u velikoj sali Centra za kulturu biće proglašena kraljica karnevala za ovu godinu, a potom je Bal pod maskama u Domu kulture u Dobroti.

U subotu 11. februara u Domu kulture na Prčanju je dječiji maskenbal, a u neđelju 12. februara je dječji maskenbal u diskoteci “Maximus”.

Na programu karnevalskih fešti nadalje, u utorak 14. februara je dječji hepening u Centru za kulturu.

Abrum uz gradsku muziku je u četvrtak 16. u kotorskom starom gradu, a dan kasnije je šou mažoretki “Fešta” u Centru za kulturu, kao i tradicionalna Škaljarska večera u Domu kulture u Škaljarima.

Prčanjski karneval je u subotu 18. a istog dana je i kotorski maskenbal u diskoteci “Maximus”.

Tradicionalni kotorski karneval glavnom gradskom ulicom je u neđelju 19. februara od 14 sati i 30 minuta, a potom u karnevalskoj noći Kotorane i goste zabavljaće muzička grupa Colonia.

Karnevalski program će koštati oko 30.000 eura, obavještavaju iz Organizacionog odbora.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].