Da se brže i jače čuje riječ građana

0
Iz Opstine

Ćatović-Koprivica

Bilten pod nazivom “Kotor otvoreni grad” promovisan je danas u Opštini Kotor na konferenciji za novinare.

Bilten je štampan na našem i engleskom jeziku u elektronskoj i štampanoj verziji.

Gradonačelnica Kotora Marija Ćatović je izrazila zadovoljstvo povodom rezultata istraživanja CDT-a o transparentnosti crnogorskih opština po kojima je opština Kotor u samom vrhu i poslije Herceg Novog najtransparentnija je opština u našoj državi.

“Ovakav rezultat je proizvod stalnih napora lokalne samouprave i mojih nastojanja da rad opštine učinimo javnim kao i da  omogućimo što veće učešće građana u kreiranju odluka od opšteg interesa za razvoj grada”, kazala je Ćatovićeva.

Dragan Koprivica, izvršni direktor CDT-a podsjetio je na osnovne ciljeve projekta koji se realizuje u saradnji sa međunarodnim fondom Partnerstvo za mir.

Razvijanje kapaciteta opštinske administracije za borbu protiv korupcije, unapređenje transparentnosti rada i omogućavanje građanima da ostvare viski stepen informisanosti o aktivnostima opštine, osnovni su ciljevi projekta koji opština Kotor radi u saradnji sa CDT-om.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].