Da palme njišu grane

5
orezivanje palmi na gradskoj rivi

Eduard Kovačić

Eduard Kovačić

Radnici gradskog Zelenila ovih dana obrezuju i kidaju stare grane palmi na kotorskoj rivi.

Podmlađene će zasigurno njihati grane, još samo da se odviknemo necivilizacijskog ponašanja lijepljenja plakata, obavještenja i čitulja na palmama i da se poštuju opštinski propisi u kojima se decidno navodi da je zabranjeno korišćenje palmi u pomenute svrhe.

Propisane su i sankcije koje su u djelokrugu opštinske Komunalne policije.

Takođe, kotorski vatrogasci čiste bedeme od rastinja i korova na potezu od Gurdića do citadele preko puta Lučke kapetanije.

Vatrogasci ovaj posao rade na nepristupačnim mjestima do kojih se može vatrogasnim skalama, a ove aktivnosti odvijaju se u susret glavnoj turističkoj sezoni, kazao je za Skala radio komandir Eduard Kovačić.

5 KOMENTARI

    • Koliko ja imam informaciju, posao za pranje tunela je trebalo da obavi Crnagoraput, ali je obavila privatna firma iz Bara,Mišević ili tako nekako.Opran jeste, dobro jeste, jeli moglo bolje, jeste…

  1. E,da je samo na donjem putu po Dobroti sve zaraslo u korov i porasle grane drveca nego i na magistralnom putu i to naon prve krivine od kampa,nadvile se grane starih stabala preko magistrale da zaduva gornjak ili jace nevrijeme lako se moze desiti
    nesreca na putu ako padnu te inace teske grane.O tome niko i ne brine. A kada neko nastrada biti ce kasno. Pozdrav.

  2. A mogli bi se malo odmaknut sa rive i proci Dobrotim ( ako mogu) od drveca i grana koje se nadvilo nad cestama da se ne moze proci… pa da to malo orezu iurede… ocete fotografije???

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].