Čuvaj se psa pored stare “Riviere”

7
Čuvaj se psa pored stare "Riviere"

Odavno je probijen zid na staroj zgradi nekadašnje fabrike sapuna “Riviera” kuda prolaze meštri u nekoliko tamošnjih radionica.

Valjda da ne bi i drugi znatiželjnici, neko je napisao “Čuvaj se psa”.

A kad unutra pogledate nema psa, ali ima smeća za omanju deponiju.

Prolaze li tuda čistači i vide li što i prolaznici i naši sve brojniji gosti?

Prolaze li i oni odgovorni da makar zatvore ovu rupu dok se desetogodišnji sudski spor konačno ne riješi, pa ovaj prostor koji predstavlja jedan od prvih susreta sa gradom, konačno dovede u red.

Nadamo se da će ova fotografija okupirati pažnju onih kojima je obaveza da gledaju i ono što mi ne moramo.

7 KOMENTARI

  1. Važno je Alena podržati, toga genijalca koji je čudo učinio za Kotor! Koliko li je lavandera Zaboga u ovaj lijepi grad, jezikom bi mogle ograditi sale i hotele. Ineče su za sve stvorene!

  2. Alan bi i ovo uzeo kad bi mogao. U tome mu pomažu drugovi iz opštinskog DPS-a. Sve to zajedno treba u Spuž. Za koga se god dokaže. Mora počet obraćun sa kradljivcima. Vjerujem da ćemo to dočekat.

    • Treba prvo azil za njega, ha, ha, ha.
      Neka malo komunalni redari prosetaju, neka udju…neka opomenu, kazne….ne moze se tako na prag od Starog grada!!!!!

  3. Kada gospođa Ćatović krene u ozbiljnu rabotu kako pratim nađu se obavezno oni koji joj zakoče i rebumbavaju. Istrajte predsjednice! Ne treba mi rabota ni stan od vas. Ali istina je važna za ovi narod naš.

    • Ne dajemo svi podrsku nasoj gradonacelnici SAMO i ISKLJUCIVO da bi nas nagradila na ovaj ili onaj nacin kao pojedini!!! Sve se zna! Ako ne budu “adekvatno” nagradjeni onda ce malo pustit jezik, ha, ha, ha, nego ti koji “laju” ne mogu nikoga ugrisit, to je sreca!!!!! Manji su nego sto misle…. Ha, ha, ha, ha….

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].