Crnogorski obraz: Crni petak za CG, dan kada vrhovni komandat predstavlja svoje apostole

5
Crnogorski obraz

Povodom najave mandatara Zdravka Krivokapića da će danas, tačno u podne, predstaviti svoj kabinet, saopštenjem se oglasio Crnogorski obraz.

U saopštenju se kaže:

Došao je Crni Petak. Dan u kojem će „vrhovni komandant“ apostolske vlade predstaviti 12 „odabranih“ i otpočeti rasprodaju Crne Gore. Tačno u 12 ura, u času kada crkvena zvona  najbrojnije otkucavaju, oglasiće se oživjeli klerofašizam i srpski šovinizam kao simbol porobljavanja crnogorskog naroda i unižavanja svih slobodarskih, antifašističkih, multinacionalnih, multietničkih i multikonfesionalnih tekovina ove naše slavne i uzorne domovine, kojoj će korak do Evropske unije biti pretvoren u transverzalu Beograd – Podgorica – Banja Luka.

Spisak apostola na Crni petak predstavlja još jedan Rukoljubov mitološki simbol, ovoga puta uz mogućnost dodatnih popusta. Procentualnost popusta usklađena je sa transparentnošću i dosljednošću anticrnogorstva pa će cijena pojedinih resora dostići sniženje i od nevjerovatnih 100 procenata. Tako bagatelni državni resursi postaće dostupni crnokošuljašima, petokolonašima i crnomantijašima. Biće tu na popustu i razne druge uniforme, vojničke, ljekarske, sudske, prosvjetne, itd. Simbolika „dress code“ biće pojednostavljena različitim medijskim serijalima poput „Farme“, „Parova“, „Zadruge“ i drugih, kultnih, srbijanskih rijaliti programa. Hoće li vrhovni komandant apostolske vlade preuzeti ulogu Velikog brata saznaćemo nakon medijske trgovine „Vijesti“ i „Pinka“.

Može li građanska Crna Gora sa svetosavskim mesijama ostati imuna na transmisiju velikosrpskog nacionalizma, crkvenog dogmatizma i prikrivenog fašizma koji nam se  u ovom tromjesečnom udesu plasirao, a koji će u budućnosti biti još dinamičniji, zloslutniji i rigidniji, ostaje nam da svi skupa razmotrimo. Ovim putem NVO Crnogorski obraz šalje notu otpora, nezadovoljstva i građanskog bunta usmjerenog na javne i prikrivene nalogodavce koji žele da Crnu Goru transformišu  kroz nadnaravnu sintagmu „srpskog sveta“ i zauvijek ocrne sve tri njene vremenske dimenzije vijorenjem opet crne zastave sa mrtvačkom lobanjom kao simbolom četničkog pokreta i ne daj bože budućeg poretka. Hoćemo li takve i slične simbole tumačiti prema Jungu, svetosavlju, hinduizmu, Masonima, dogmama Visoke magije, planetarnom simbolu za Mars ili Veneru, ostaje nam da kroz ritual kolektivnog sujevjerja sami spoznamo.

5 KOMENTARI

 1. ..IZVINJAVAM SE-MNOGO SE IZVINJAVAM…! NE RADI SE O RASPRODAJI CRNE GORE!…JER GLAVA CRNE GORE-RASPRODATA-IZGUBLJENA-RAČUNAJĆI U TO GLAVE S OBRAZIMA-JE OBAVLJENA 1991-1992-1999-2OO6 GODINE!..A SAD JE RASPRODATO-ONO ŠTO JE OD CRNE GORE OSTALO-TRUP-TRUPINA -GLIBAVE NOGE I OKALJANE LOPOVSKE RUKE-GREŠNE…!!! STRADUN VAS ZOVE-DA KLEKNETE.KAO ŠTO JE KLEKNUO VILI BRANT-NA SPOMENIK U VARŠAVI-TRAŽEČI OPROST OD POLJAKA..ČIJI PRECI(MILIONI)-LEŽE U SPOMENICIMA DILJEM POLJSKE I NJEMAČE…?!!! DRAGI NAŠI EXS-“crnogorci”….!!!

  • Jordane zaboravljaš da si se svega largao, a narod glasao da je ovako u
   kapitalizmu bolje, zar ne !
   A sade, kad još dio zapaljivih retoričara oće da ije karađorđeve šnizele, ti
   pričaš o pljački, pa svi skubu đe stignu i
   mogu, čudo koliko toga još ima da se razvlači! Čini se da su i glavari počeli da se bave mrvizama, koje ti navodno nisi
   skubao!
   Bolje začepi žbatulu, nema više uravnilovke, ni radnih akcija !
   Akcije su u privatnim atarima !

 2. …O “CRNOGORSKI OBAAZ-I”…A KAKO SE NE OGLASI-STE..3O.LISTOPADA.2O2O godine?…DATI I TEB-VAS JE “UBILA NEUMITNA ISTINA”-O UGINUĆU AJATOLAHA AMFILOHIJA-JEDNOG OD DVOJICE “MAJSTORA KROJAČA -ŠNAJDERA” NOVOG “M”ODELA -NEOVISNE CRNE GORE-ČIJI ĆE “UČINAK CIJENITI ISTORIJA?!…BAAR TAKO PIŠE U ONOME “TELE GRAFU”.TISKANOG-ŠTAMANOG IZ “ŠTAMPARIJE DVOJCA”-KOJI SU NAM DONIJELI -VJEKOVIMA SANJANU-DOSANJANU..SAMOSTALNU-NEOVISNU CRNU GORU…21.SVIBNJA.2OO6 GODINE?!
  …CRNA GORA JEST MALENA-AL JE ČASNA I POŠTENA…-LIŠENA(pomoći i jJubavi?) PO ĐE KAD-K O L O V O Đ A?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].