Crkva Srbije rukovodi Crnom Gorom

0

Piše: Vido Drašković, predsjednik OO LP Kotor

Novi orkestar stara melodija. Šef orkestra je izabrao novoga dirigenta da diriguje orkestrom po njegovim notama. Poniznim podilaženjem crnogrske vlasti Srbiji ponizili su Crnu Goru i omogućili  kleronacionalistima da prisvajaju sve što oni nemaju: slavan istorijski hod Crne Gore, bogato crnogorsko kulturno istorijsko nasleđe. Daju sebi za pravo da se miješaju u crnogorske unutrašnje poslove, da utiču na vođenje spolje politike. Srpski pop Perić samouvjereno naređuje što smijemo a što ne smijemo da radimo.
Svoju superiornost, omogućenu od strane naše vlasti, demostriraju otvoreno ističući da su nam predsjednika izabrali Srbi, a ne građani, državljani crnogorski. Da glasanje  za Milatovića nije ih opredijelio interes Crne Gore već vjerovanje da će im iz zahvalnosti omogućiti realizovanje plana za interes Putina i Vučinića, udaljavajući Crnu Goru od EU.

Predsjednik crnogorskog parlamenta, četnički vojvoda Mandić, javno nastupajući više ne krije svoje namjere. Udružen sa crkvom Srbije, nalaže šredsjedniku Vlade Spaiću  kako da se glasa u UN po pitanju Deklaracije o genocidu u Srebrenici, pokazujući na taj način ko vodi crnogorsku spoljnu politiku. Insistiranje na hitnom proširenju Vlade, pod izgovorom da bi stabilizovali vlast, ustvari je namjera da Crnu Goru utopi u srpski svet, kojom bi vladala crkva u Srbiji.

Popovi ove crkve su okupirali crnogorske svetinje, braneći  potomcima onih koji su svojim životima čuvali i sačuvali  mošti Svetoga Vasilije  od napada turaka pod komandom Omer Paše Latasa, da uđu u svoje hramove.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].