Čistoća i zelene površine, proširenje groblja na Vrbicama, aktivnosti Komunalnog preduzeća

2

Zoran Mrdak

Zoran Mrdak

Prioritet programa rada kotorskog Komunalnog preduzeća je održavanje čistoće, ali i proširenje obuhvata na one površine i naselja koje do sada komunalci nijesu čistili, kazao je za Skala radio Zoran Mrdak, direktor Komunalnog.

Održavanje i uređenje zelenih površina biće akcenat pretproljećnih aktivnosti, kao i proširenje plastenika i staklenika ovog preduzeća.

Takođe se planira i proširenje i finalno uređenje groblja na Vrbicama.

Komunalno preduzeće je imalo kontakt i sa Austrijskom ambasadom oko uređenja dijela austrijskog groblja koje se nalazi u okviru  gradskog groblja u Škaljarima.

Za ove aktivnosti potrebna su finansijska sredstva, koja osim lokalne uprave komunalci stvaraju i iz drugih segmenata privređivanja, kao što je kamenolom.

sadnice na kotorskoj rivi

2 KOMENTARI

  1. Zahvaljujem se gosp.Mrdaku za aktivnosti Komunalnog preduzeca pod njegovim rukovodstvom.Stvarno,ljep pogled se pruza na svim povrsinama zasadjenim cvijecem.Istina taj trud i marljivost komunalaca,nekoliko video kamera bi svakako
    trebalo montirati i tako sprijeciti vandale,da unistavaju te ljepe povrsine sa cvijecem.
    Pozdrav Dragan.

  2. A neko ce ovo sve pocupat i iskidat. Divljani. Svake godine tako se zavrsi sa ovim jadnim sadnicama, Dje je video nadzor pa za svaki cvijet platit kaznu pa poc ako ne platu u Spuz da odlezu sve kooliko svaki cvijet ima latina na sebe. Dala bih im ja njihovoga cerupanja i divljanja po Kotoru gradu pa da vidimo kako kradu. Ovo je jedna krasota , ovo je jedna ljepota.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].