Oštećena cijev duboko, pa mještani dnevno po više sati bez vode

0
Novo naselje u Škaljarima često bez vode

Slušateljka iz Škaljara i Dragan Roganović

slušateljka iz Novog naselja i direktor Vodovoda Dragan Roganović

Na česta pitanja revoltiranih građana Novog naselja u Škaljarima koji danima nemaju vodu po nekoliko sati, uz kratko objašnjenje iz gradskog vodovoda da je riječ o kvaru, Skala radio pozvao je direktora kotorskog Vodovoda Dragana Roganovića, koji nam je kazao da je  kvar na glavnoj vodovodnoj cijevi koja snadbijeva ovo područje na kome se gubi znatna količina vode.

“Kvar se sanira duže vremena zbog toga što je cijev na vrlo nepristupačnom mjestu na velikoj dubini, pa je onemogućen prilaz mehanizaciji, i radovi se obavljaju ručno. Voda se isključuje zato što je u samom rovu stalni dotok, pa se u prisustvu vode ne mogu izvoditi fizički radovi”, objašnjava Roganović.

On je kazao da je u međuvremenu ovo područje dva dana ostajalo bez vode i zbog zamjene vazdušnih ventila na području od Škaljara do Stoliva.

Na naše pitanje, kada će se konačno otkloniti ovaj kvar, Roganović je odgovorio da je zbog kiše obustavljeno kopanje, pa danas potrošači Novog naselja imaju vodu.

Čim se razvedri nastaviće se radovi, ali preciznih podataka kada će biti završeni ne mogu dati, kazao je Roganović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].