Čeka se novi tender za početak radova treće faze šetališta u Dobroti

2
bager ravna prostor

Sandra Radulović

Nakon vrijednovanja ponuda na tenderu za izbor izvođača radova za izgradnju treće faze šetališta u Dobroti, Komisija za kontrolu postupka javnih nabavki poništila je sve ponude konstatujući da su neispravne.

Stoga je Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom donijelo rješenje o poništavanju postupka.

Predstoji žalbeni period nakon čega će biti raspisan novi tender, kazala je za Skala radio Sandra Radulović, PR ovog preduzeća.

Podsjećamo da su na prostoru od superkarketa “Ela” do Instituta za biologiju mora srušeni privremeni objekti i bager ravna ovaj prostor za početak uređenja treće faze.

Planirano je popločavanje šetališta, ozelenjavanje i postavljanje parkovskog mobilijara.

2 KOMENTARI

  1. Tačno , važno je da kotor vazda čeka i da nikad ne možemo s mrtve tačke , od tendera do komisije , od itzvođača do nadzora i tako u krug vjekovima.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].