Branko Nedović: Kotorski SDP ne razmišlja o raskidu koalicije

11
Branko Nedović

Branko Nedović

Branko Nedović

U Kotoru se duže već u kuloarima govori da je moguća prekompozicija vlasti na lokalnom nivou.

Podsjetimo, koalicionu vlast u ovom gradu čine DPS, SDP, LP i HGI sa 18 od 33 odbornika koji čine opštinsku Skupštinu.

Skala radio danas je pitao Branka Nedovića, predsjednika Opštinskog odbora Socijademokratske partije u Kotoru ima li istine u ovoj priči.

Nedović je kazao da Opštinski Odbor SDP-a pri odlučivanju oko izbora ima pravo da odluči ako želi da ide na izbore samostalno.

Ukoliko želi da pravi koaliciju, Opštinski odbor mora da dobije saglasnost Glavnog odbora, naveo je on.

Isto to važi i za raskidanje koalicije, kazao je Nedović, i dodao  da sve što je u vezi sa koalicijom Opštinski odbor ne može da odradi bez Glavnog odbora.

“Naš Glavni odbor niti je dobio takvu inicijativu, niti je razmatrao niti je ta priča uopšte aktuelna u ovom trenutku“, kazao je Nedović.

Na pitanje da li je održana sjednica Opštinskog odbora u vezi novonastale političke situacije, Nedović je odgovorio da mjesec dana nije održana sjednica Opštinskog odbora, na posljednjem zasijedanju tu temu nijesu imali na dnevnom redu, a da li  će  je imati, Nedović je kratko odgovorio da neće!

11 KOMENTARI

 1. Пуче тиква и у Котору.
  Биће како Рањо каже.
  А Рањо, жанаго, жели прекомпозицију
  власти у свом родном граду.
  Са 14 одборника антирежимских странака, 4 Рањова
  одборника (18) руше локалну власт.
  Хоће Рањо да бар преузме пуну контролу над “Порт оф Котор”.
  Осим ако неки прелетач не искористи шансу
  живота, да свој глас прода за добар стан,
  за уплаћену лијепу суму на неком “егзотичном рачуну”.
  То је шанса која се укаже једном у животу.
  То је понуда која се тешко одбија.
  Дакле, политичка судбина локалног парламента
  зависи од једног евентуалног “прелетача”.
  Све по закону.

  • “Li­der LP-a An­dri­ja Po­po­vić ka­že da ga ni­šta ne bi iz­ne­na­di­lo.
   –Ko­li­ko znam, vlast u Ko­to­ru je sta­bil­na i funk­ci­o­ni­še so­lid­no…”

   Биће ми жа’ ако Видо пође у опозицију.

 2. …i opštinsku vast -na staru srpsku godinu u Kotoru-gradu od starina 13. januara.1989 godine! Svi znaju? A svi leleču-ka damjni zelenko! Ali niko nezna ko i zašto nam oburda vlast u Kotoru? Ako budemo vjerovali da je Kotor bio tader ono što ga onaj sinoć zaleleka “NA ČISTO”-onda bi bilo ljucki-pa reći da su bili pjani i zaljubljeni jedni u druge(ljubavnici-na bis?)-kad su premetnuli Jugooceaniju i druge “kravice muzare”-koje su tražile bikove-a našli ovnove-koji danas leleču za “izgubljenom vlašću”-na način kako su u nju i uskočili-siti i pjani-opijeni tuđom otetom imovinom…? “Od tuđega tuga bije-bruka i sramota žive dovijeka…”!

 3. ..davno reče-zapisa:”Svak je rođen da po jednom umre-čast i bruka žive dovijeka”! Na /ne/sreću ovoga prevarenoga naroda-bar što se tče potonjije 28 godina-pustoši-beznađa-kriminala-prodaje-rasprodaje pošto zašto-zarad vlasti-polako se kruni oliti koruba-ka ona crna guba-sa klasova rumetina? Na sve strane lelek do leleka! “Riču-talasaju potomci LAKOMIJE LISICA-danas “RANJENE mitarene LISICE”? Ugrežana im je vlast-ne od naroda-no od njihovog bogatstva-jer guzice /ne/navikle na gospodštinu-nego na nemaštinu-stiskanje-gladovanje-poput onih koji danas gladuju sastavljaju doručak sa ručkom koji ih očekuje svaki drugi dan(ubi ih glad i nemaština!)-a koji su u njih “povjerovali” januara 1989 godine-kad oni s’njima krenuše na zli put ovoga naroda! Naroda koji ne traži tuđe-no svoje -i očekuje da im se kaže poslije “sinoćnog lekanjana lelekača”- za Kotorom i njegovim bogastvom prije 13.januara.1989-kako se zovu i ko su danas oni-te premetnuše našu domovinu 13.jauara.1989 godine-kad i “odnarođenu-neupsješnu” Kotorsku vlast! Onda se ta “grupa huligana”-nazvala “ČETVOROČLANA BANDA”-po uzoru na onu Kinesku! Koju je predvodila “crna udovica” Mao Ce Tunga-a ovu Kotorsku “bijeli udovac…”-danas na nepoznatoj adresi? Teci Škurdo-i potroši se! Ali nećeš nikad moći oprati obraze-ovije “današnjije ranjenijeh lisica”?! Jer bruka i sramota žive dovijeka!

 4. Koliko se šuška Ranko bi mogo ići jednu međunarodnu funkciju, ili ako bude dolazilo do opozicione koalicije, za vođu opozicije.

 5. Uvijek bili dosljedni i ostali i to će im sesdobrim vratiti. Pamte ljudi.
  SDP Idemo dalje jer smo časni sa Krivokapićem nego kako?

 6. Pravi čovjek,stručan i iskusan…jedini pravi potpresjednik sa znanjem i konkretnim učinkom na tom mjestu…ostalo, nedao ti bog…Branko je jedan od najboljih kadrova sada krnje partije SDP ,i Ranko neka zahvali njegovoj čestitosti i ljudskom vaspitanju što poštuje učinjeno…takvih kadrova NEMA!!!
  Zbog njega i dr Ilica imat ce te cenzus u opstini,inace adio vam ga…Ranko pasao si zbog lične sujete i pečatnosti..pomalo bezobrazne…no ne pljuj e ti po glavi pada,mada si visok,opet te dobro zaljušti…pozz

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].