Bošnjačka stranka će glasati za smjenu Andrije Mandića

1
Adel Omeragić

Portparol BS poručuje da visoki zvaničnici Crne Gore ne smiju biti promoteri političara koji su direktni izvršioci retrogradnih politika u regiji

Bošnjačka stranka će glasati za smjenu Andrije Mandića

Nedopustivo je što predsjednik Skupštine tokom sastanka sa Miloradom Dodikom nije istakao državnu zastavu Bosne i Hercegovine, što, uz čestitke neustavnog dana Republike Srpske, prijeti da uruši veoma dobre odnose Crne Gore sa BiH – ustvrdio je u izjavi za Pobjedu Omeragić

Bošnjačka stranka (BS) će glasati za smjenu predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića kada taj prijedlog dođe u Skupštinu – saopštio je Pobjedi portparol te partije Adel Omeragić.

On je istakao da nijesu detaljno upoznati sa tekstom inicijative koju pokreće Demokratska partija socijalista (DPS), ali da će podržati prijedlog o smjeni Mandića koji je juče u zakonodavni dom primio predsjednika bosansko-hercegovačkog entiteta Republika Srpska Milorada Dodika koji je rekao da je „srpski svet“ fenomenalna ideja.

– Mi smo opoziciona partija i nijesmo glasali za izbor Mandića. Što se Bošnjačke stranke tiče, ovdje je situacija potpuno jasna. Smatramo da visoki zvaničnici Crne Gore, kao NATO države i države koja ima najbolje dobrosusjedske odnose sa BiH sa kojom nema otvorenih pitanja, ne smiju biti promoteri političara koji su direktni izvršioci retrogradnih politika u regiji, koji konstatntno dovode u pitanje cjelovitost i integritet BiH i koji su na crnim listama američke i administracija naših međunarodnih partnera – kazao je Omeragić Pobjedi.

U BS, kako je istakao, smatraju da je nedopustivo što Mandić juče, tokom sastanka sa Dodikom, nije istakao državnu zastavu Bosne i Hercegovine što, uz čestitke neustavnog dana RS, prijeti da uruši inače veoma dobre odnose Crne Gore sa BiH.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].