Bolnica, Dom zdravlja i sportska hala će dobiti dozvolu za nastavak gradnje

0
Kotor

Dr Aleksandar Stjepčević

dr Aleksandar Stjepčević

Na snazi je odluka o zabrani gradnje na području kotorske opštine u vrijeme trajanja glavne turističke sezone.

Izuzetno, moguće je izvoditi građevinske radove na pojedinim objektima u koliko za to izda odobrenje organ lokalne uprave nadležan za poslove urbanizma i građenja po predhodnoj pribavljenoj saglasnosti predsjednika Opštine.

Bio je to razlog da danas pitamo gradonačelnika dr Aleksandra Stjepčevića koji objekti će dobiti dozvolu za nastavak radova i tokom ljeta.

Sva gradilišta na kojima se izvode radovi od posebnog javnog interesa će dobiti dozvolu za nastavak gradnje, a to su radovi na Opštoj bolnici, Domu zdravlja i sportskoj dvorani u Škaljarima.

Radovi će se dozvoliti i na onim mjestima na kojima se radi putna infrastruktura koja je od posebne važnosti kako bi se završili što prije i što efikasnije, kazao je Stjepčević.

Komunalna policija će redovno obavljati kontrolu gradilišta i sprovoditi zakonske mjere protiv onih koji ne poštuju odluku o zabrani gradnje u toku trajanja sezone, zaključio je kotorski gradonačelnik.

Podsjećamo, zabrana građevinskih radova važi do 1. septembra.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].