Boka pjeva ispred “Dojmija”

0
Tamara Živković, pobjednica prošlogodišnjeg Festivala

„Glas Boke“, tradicija koju čuva NVO Hrvatska kulturna udruga „Stađuni od kulture“, festival zabavne mediteranske i pop muzike i ove godine biće održan u bašti kotorske gradske kafane „Dojmi“ u neđelju 13. septembra u 20 sati.

Mediteransku notu čuva i mlade muzičke talente Boke Kotorske pronalazi muzičarka Nada Baldić, predsjednica HKU „Stađuni od kulture“.

Mladima treba pružiti šansu, a ovaj festival oduvijek je bio prva scena i odskočna daska za njihove dalje muzičke puteve, kazala je Baldićeva za Skala radio.

Zbog epedemiološke situacije ove godine, festival se pripremao u otežanim okolnostima i sve je trebalo svjesti na razumnu mjeru i u skladu sa mjerama NKT-a i Instituta za javno zdravlje.

Stoga će u neđelju na taraci ispred kultne kotorske “Dojmi” kafane zapjevati 9 takmičara iz Kotora, Tivta i Herceg Novog, koje će pratiti i najuspješnije proglasiti žiri festivala.

Gosti programa su klape Marineri, Maris i Bisernice Boke, pjesnikinja Dubravka Jovanović, predstavnik Teatra 303 Dragan Buzdovan-Buki, pjevač Zoran Dragović, Kristina i Andrea Lompar i Lucija Saulačić.

Program će voditi Dolores Fabian, a pokrovitelj festivala je Opština Kotor – Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].