Bivši “Malibu” i “Ali Baba” novog kroja

4
otvoreni šank "Malibu"

Sandra Radulović

Sandra  Radulović

U susret kupališnoj sezoni otvoreni šankovi na dva lokaliteta u Dobroti su u stanju kao da je bomba pala.

Do kada i što će biti na njihovom mjestu, pitali smo u “Morskom dobru”.

Na početku Dobrote kod otvorenog bazena srušen je bivši privremeni objekat otvorenog šanka pod imenom “Malibu”, vlasnik je izgubio lokaciju na tenderu, srušio i ostavio sve iza sebe.

Novi korisnik će sve dovesti u uređeno stanje, shodno uslovima koje mu je dalo “Morsko dobro”, a koji nijesu izmijenjeni u odnosu na prošlog korisnika.

Tu će biti montažni objekat sa terasom, ugostiteljske djelatnosti, površina šanka je 45 kvadrata, a terasa 100 kvadrata, objašnjava za Skala radio  Sandra  Radulović Pr preduzeća “Morsko dobro”.

Na Dobrotskoj rivi srušen je privremeni objekat pod imenima prvo “Kapitano” pa “Ali Baba” koji je dosezao do same ulice kao čir na ovom prostoru.

Ko i što se radi na ovom kupalištu i da li će nići  ljepši i stariji objekat, pitali smo u “Morskom dobru”.

otvoreni šank "Ali baba"

Isti vlasnik radi novi privremeni objekat, otvoreni šank ali smanjenih gabarita, kako mu je naloženo iz “Morskog dobra”, kazala je Radulovićeva.

4 KOMENTARI

  1. kako god da naprave bice lijepo samo da je novo i uredno jer stvarno mislim da nemoze se narusiti izgled plaze sa sankom od 45m2…mada kupaliste u Dobroti izgleda zapusteno i prljavo kao i setaliste koje je takodje zapusteno sramota …Dobrocani stidite se

  2. kako mlatite gluposti,Dubravka bavi se drugim stvarima zivota ti,sankovi se renoviraju ja tu nista strasno ne vidim da ako vam krune ne popadaju za par dana

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].