Bilo bi vrijeme

1
Dobrota - priobalni put

Snežana Raičević

  Snežana Raičević

Kada će početi treća faza uređenja obale u Dobroti pitanje za preduzeće “Morsko dobro” u čijoj nadležnosti je ovaj prostor.

Iz “Morskog dobra” su saopštili da su obezbijedili svu potrebnu dokumentaciju i finansijska sredstva za realizaciju ovog projekta.

Međutim, osnovi uslov bez kojega nije moguće otpočeti radove na ovoj lokaciji jeste prethodno uklanjanje svih privremenih objekata koji se nalaze u zahvatu projekta.

Opština Kotor je preuzela obavezu da u najhitnijem roku izvrši dislokaciju privremenih objekata i time omogući Javnom preduzeću za upravljanje morskim dobrom, kao investitoru projekta da otpočne postupak ustupanja radova putem javnog tendera.

Snežanu Raičević iz opštinskog Sekretarijata za urbanizam pitali smo dokle se stiglo sa planom privremenih objekata.

Ona nam je odgovorila da će ovaj plan krajem februara biti na javnoj raspravi, a potom i usvojen.

Za sadašnju malu pijacu u Dobroti kod supermarketa “Ela” je pronađena nova lokacija na trećem putu, a ostali privremeni objekti će se ukoniti sa ovog dijela, kazala nam je Raičevićeva.

1 KOMENTAR

  1. Bumo videli, hoce li biti tako,

    cisto sumnjam, mislim da ce mo jos koju godinu gledati one krnevale tamo po plagentima
    kako pliva voda i smece

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].