Bedemi čekaju turiste

1

Jagoda Berberović

Jagoda Berberović

Privodi se kraju sanacija pristupne i šetne staze do bedema Sveti Ivan, a obavljeno je i njihovo košenje i čišćenje.

Predstoji signalizacija na bedemima kako bi se turistima omogućio što bolji pregled tvrđave, čime će biti spremni za početak sezone, kazala je Skala radiju Jagoda Berberović, direktorica Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora.

Počeli su i radovi na sanaciji ulice Gabela u Risnu koja je stradala u poplavama u novembru prošle godine.

Radovi će se izvoditi i tokom praznika, i za desetak dana biće završeni, kaže ona.

Put Donji Morinj-Gornji Morinj je djelimično popravljen, a kompletna sanacija će biti prolongirana, jer investitori u Gornjem Morinju imaju u planu izgradnju novih objekata, pa će finalna sanacija puta u Morinju malo kasniti, kazala je Berberovićeva.

1 KOMENTAR

  1. Kada su aktivnosti u čišćenju bedema u toku ne bi bilo loše da gospoda iz Direkcije angažiraju ekipu električara da pregledaju i poprave izgorele sijalice na reflektorima duž bedema na brdu SanGiovani.Osvijetljen u noćnim satima svakog putnika će ostaviti bez glasa, ljepota rijetko gdje vidjena u našem okruženju a i dalje.U cilju što ljepšeg našeg grada molim Vas da ovu ideju proslijedite gospodi nadležnima iz Direkcije za uredjenje i izgranju .

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].