Asvaltiranje u po bijela dana

4
asvaltiranje u po bijela dana

Radnici Crnagoraputa u srijedu 8. juna su asvaltirali pojedine dionice Jadranske magistrale koja prolazi kroz Kotor.

Zbog čega danas, a ne prije nekoliko mjeseci, teško je objasniti nervoznim vozačima koji su dugo čekali da uđu ili izađu iz Kotora.

Kako saznajemo ovakvih zahvata biće još u toku turističke sezone, što je još jedan “doprinos” razvoju turizma u koji se kunemo.

4 KOMENTARI

  1. Po ure sam čekao da pasam tunel.Ne možeš pasat od ovijeh što imaju džipove, šćeli bi odma da pasaju jerbo nemaju kad da fermaju kao tuti altri.A kada sam vidio kako su žvelti ovi što su asvaltirali put, sve mi je bilo kjaro.Deboto bolje i ne možemo očekivat, a mogli su koji metar i naniže put Kotora da asvaltiraju, ili čekaju da se dvorana završi(skoro je gotova) pa će onda, da bude sve u jedno, da nema skalina…E blago nama, nikad pameti…

  2. pa to je stvarno katasrofa juce sam dva puta bila u zastoju nemogu vjerovati da to rade u pocetku sezone i u vremenu kad je najveca frekvencija oko 3 sata kada se narod vraca sa posla oni su od 3 do 6 asvaltirali samo dio raskrsnice pa ima li to igdje

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].