Asfaltiranje bočnih puteva u Dobroti čeka obećanje

0
A kad će se asfaltirati pristupni putevi?

Zaputović i Ječmenica

Elena Zaputović i Pavle Ječmenica

Nakon izvedenih radova na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži na trećem putu u Dobroti i asfaltiranja dionica koje su prokopane za ovaj posao, ostali su bočni putevi još uvijek ne sanirani i asfaltirani ili betonirani u zavisnosti od pređašnjeg stanja.

Jedan od njih je i bočni put prema naselju Nikolići, preko puta groblja Vrbice, koji je nakon prve jače kiše potpuno razrovan sa kraterima.

Prava bujica je učinila svoje i još više ruinirala ovaj put.

Pitali smo ponovo danas nadležne kada će krenuti sanacija ovog i ostalih bočnih puteva koji gravitiraju trećem magistralnom putu u Dobroti.

Iz preduzeća Vodacom Elena Zaputović nam je saopštila da će asfaltiranje početi do kraja ove sedmice, prema informacijama preduzeća “Jedinstvo” koje je izvođač radova i nadzora, kompanije “Dahlem”.

Pavle Ječmenica u ime nadzora nam je potvrdio da će asfaltiranje puta prema Nikolićima, ali i ostalih bočnih puteva, koji se spuštaju na treći put, a kuda su prošli priključci za kanalizacionu i vodovodnu mrežu početi u toku ove sedmice.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].