Aprcović primio učenike kotorskih osnovnih škola

0

 

Predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović primio je učenike svih osnovnih škola sa područja naše opštine.

Tekuća godina praćena brojnim izazovima nije umanjila nivo odgovornosti koji lokalna samouprava već četrnaest mjeseci ima prema svojim građanima, a naročito prema mlađim naraštajima.

“Prošle godine kada sam stupio na mjesto predsjednika Opštine Kotor obećao sam da će svi osnovnoškolci imati besplatne udžbenike. Po prvi put do sada, a sigurno će tako biti i u budućnosti, za potrebe nabavke udžbenika opredijeljena su sredstva u iznosu od 140.000 eura. Iskreno vjerujem da će školska godina početi u oktobru mjesecu i da ćemo uspjeti da vas sačuvamo od virusa, jer to i jeste naša obaveza. Na vama ostaje budućnost države Crne Gore, a pored porodice, nikad ne zaboravite da budete zahvalni vašim pedagozima“, kazao je prvi čovjek grada Željko Aprcović.

Početak školske godine donosi brojne troškove, posebno u ovoj godini  kada smo pod uticajem globalne epidemije i ekonomski oslabljeni, pomenuta aktivnost predstavlja dužnost lokalne samouprave i na ovaj način je samo potvrđeno da su u kotorskoj Opštini građani uvijek na prvom mjestu, poručio je gradonačelnik.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].