Apel iz kotorske Službe zaštite: Ne igrajte se vatrom!

2
Kotorski vatrogasci spremni

Maksim Mandić

Maksim Mandić

Na osnovu dopisa iz Ministarstva unutrašnjih poslova, sektora za vanredne situacije i civilnu bezbijednost o velikim vrućinama do 26. avgusta sa temeraturama i do 40 stepeni i pojačanim sjevernim vjetrom, kotorski vatogasci preduzeli su potrebne aktivnosti prije svega u obilasku terena, posebno onih mjesta gdje su učestali požari.

Oni su u redovnim komunikacijama sa kolegama iz Tivta, Budve zatim dobrovoljcima iz Krtola i Perasta, a u međuvremenu rade na opravkama terenskih vozila sa kojima su svakodnevno po nekoliko puta na nepristupačnim mjestima, objašnjava Maksim Mandić, komandir opštinske Službe zaštite.

Pored novih vozila, kotorski vatrogasci posjeduju i stara koja su namijenjena za šumske požare i treba ih održavati.

Mandić apeluje na građane da ukoliko primijete bilo kakav dim odmah jave vatrogasnoj jedinici, a posebno da se uzdrže paljenja vatre na otvorenom.

2 KOMENTARI

  1. Vala ja bih puštila da izgori neka kuca pa bi se odmah znalo ko žari i pali svake godine! Nego vatrogasci to nikad sebi ne bi dozvolili, zbog svog obraza!

  2. Neće se zaždit samo od sebe . Narod će sigurno zvat pompijere kao što činimo za sve što nam treba. Ali neka drugi kojim aje to rabota više javno prozovu i zatvore one koji to godinama čine u Grbalj što javno ne reći a sve se zna!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].