Antoni Bejliju Medalja Svetog Tripuna

1
Bejliju Medalja Sv. Tripuna

sa prijema

sa prijema

U Biskupskom ordinarijatu Kotor danas je biskup kotorski Ilija Janjić uručio Medalju Sv. Tripuna gospodinu Antoni Bejliju, istaknutom katoliku iz Velike Britanije, uglednom i bogatom, plemićkog porijekla i veoma aktivnom u promovisanju ekumenskog i međuvjerskog dijaloga i u karitativnim djelatnostima.

Gospodin Bejli je nosilac brojnih značajnih odlikovanja, među kojima i Križa Papskog Reda Svetog Silvestra i Ordena crnogorske zastave prvoga reda.

Iskreni je prijatelj Crne Gore i predsjednika države Filipa Vujanovića.

Antoni Bejli je uručio monsinjoru Iliji Janjiću, biskupu kotorskom zlatnu medalju u znak zahvalnosti i podrške koji biskup Janjić pruža u cilju promovisanja katoličke crkve i promociji međuvjerskog dijaloga.

Gospodin Bejli je obišao neke od hramova koje koristi Srpska pravoslavna crkva u Crnoj Gori, a na pitanje Skala radija da li je obišao i Crnogorsku pravoslavnu crkvu i da li zna da postoji, Bejli je odgovorio da će prilikom sljedećeg dolaska koji će biti uskoro obići CPC i neke druge vrijedne sakralne objekte.

Gospodin Bejli je u posjeti Crnoj Gori od 5. do 9. septebra.

Zlatna medalja za biskupa kotorskog

1 KOMENTAR

  1. Pitala me je učiteljica,da li mi tata ide u crkvu?Rekao sam joj,da mama ne ide a ,da tata ide svaki dan.Na ovo me učiteljica opet pripita,Perice nosi li ti tata teku kada ide u crkve?Pošto nikada nisam vidio tatu da ide danju u crkve,nisam znao odgovoriti učiteljici? Na ultimu,oprostite mojoj naivnosti i tatinoj upornosti, za koju sam saznao zahvaleći mojoj mami,koja mi je objašnjavala da je tata od uvijek volio da ide kod crkve.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].