Andrija Popović: Ako se ubrzo DPS i SDP ne dogovore, postoje i druge opcije za liberale

6
Andrija Pura Popović

Andrija Pura Popović

Kotorskim liberalima, ali sigurno ni građanima naše opštine se ni malo ne sviđa što su se pregovori oko konstituisanja kotorske vlasti između DPS-a i SDP-a otekli u nedogled.

Običnog čovjeka ni malo ne zanima da li će na čelu Skupštine opštine Kotor ili Luke Kotor biti kadar DPS-a ili SDP -a, izjavio je za Skala radio Andrija Popović, predsjednik Liberalne partije Crne Gore .

On vjeruje da će se do konstitutivne sjednice SO Kotor, koja se po zakonu mora održati najkasnije do 14. novembra završiti pregovori o formiranju vlasti u Kotoru.

Ukoliko do toga ne dođe Liberali će razmotriti i druge opcije o formiranju vlasti, koje im stoje na raspolaganju kazao je on.

Više odluka naročito iz oblasti prostornog planiranja koje su veoma važne za  građane Kotora i uopšte razvoj grada su  spremne za skupštinsku raspravu i one se moraju usvojiti prije kraja tekuće godine, zaključio je Popović.

Podsjećamo da su pregovori na relaciji DPS, Librelana partija završeni veoma brzo poslije izbora . Liberali su tražili kako je kazao Popović ono što su imali i u prethodnoj koalicionoj vlasti u Kotoru a to je  mjesto potpredsjednika Skupštine,  dva sekretara, Sekretarijata za zaštitu prirodne i kulturne baštine i za razvoj preduzetništva, kao i mjesto direktora lokalne Turističke organizacije.

6 KOMENTARI

  1. Andija se dobro uvalio i obezbjedio, pa za Kotor nije bitno! Viđećemo te Andija na državnom nivou, ukazala ti se prilika da pokažeš koliko si “za nas Kotorane”!

  2. Ako im je Mirza ono najbolje sto imaju neka se odmah ugase!
    Pura lupa, kao po obicaju. A lako mu je, sipa mu u dzep sa svih strana.

  3. liberali su i previse dobili obzirom kolko kvaliteta imaju da ponude,zato je i bolje da se ne oglasavaju puno,svi znaju sta se u turistickoj radiii

  4. Alo moj Andrija…smanji …brenzaj malo…ne znaš što te snašlo i koliko ste ti tvoji sposobni za neke akcije ,…za stručnu raspravku…polako te de…Dogovorit će se htjeli ili ne…kad Mikaš lupi šakom o sto…valjalo bi da se dovedu i kod vas i kod njih sve mladi ljudi,da prićeraju ove stare kadrove doma…Svaka čast vašem Mirzi ,ostali su ti promuti pa prospi…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].