Ana Rucner na Trgu magnolija u Tivtu

0
Ana Rucner

Rajka Čavor

Rajka Čavor

Brojne su aktivnosti Humanitarnog društva slijepih i invalida rata Tivta na integraciji osoba sa invaliditetom u društvu, uz praćenje i  upotrebu savremenih tehničkih dostignuća.

Akcenat su kulturni programi, pa će prvi novogodišnji dan u organizaciji ovog društva, Tivćani i gosti proslaviti na Trgu magnolija od 18 sati, gdje će koncert održati poznata violončelistkinja Ana Rucner iz Zagreba.

Rajka Čavor, izvršna direktorica Društva slijepih i invalida rata poziva građane i goste Boke Kotorske i sve koji vole dobru muziku na ovaj, kako je kazala poseban koncert.

Za 14 godina postojanja, ovo Društvo je prepoznato kroz različite segmente rada.

Njihov strateški pravac je vezan za integraciju osoba sa invaliditetom u društvu  kroz kulturne sadržaje.

Za ovo vrijeme u organizaciji društva gostovala je čitava plejada brojnih, renomiranih umjetnika.

Još jedan prioritet u radu Društva je okupljanje ciljne grupe, pomoć osnaživanje, podjela donacija specijalnih pomagala, obuke o upotrebi bijelog štapa.

Članovi društva posjećuju razne seminare, budući da su uvijek potrebne edukacije za nove metode rada, ukupno jedan socio-humanitarni rad koji će se nastaviti i u sljedećoj godini, kazala je Čavor za Skala radio.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].