Amo ća ispred “Dojmija”

70
kafana "Dojmi"

Dejan Uskoković

Dejan Uskoković

Kotorani i gosti prvu kafu danas mogu popiti ispred nove gradske kafane “Dojmi”.

Nakon dugo vremena zablista je kafana “Dojmi” punim sjajem i od jutros je zvanično otvorena.

Ovim prostorom na gradskoj rivi dominira terasa i park. Zasađeno je i 11 novih stabala.

Kroz objekat, koji je u staklu, sa dvije odvojene sale i dvije kafeterije, vide se gradske zidine.

Posebno je prostor prijatan u večernjim satima jer je okrenut prema rivi i osjeća se dah mora i Kotora, kazao je za Skala radio Dejan Uskoković, izvršni direktror hotelskog preduzeća “Fjord”.

Objekat je tipa kafe-restorana sa izvanrednom ponudom hrane, dobrih vina, svih vrsta pića i koktela, a tokom vikenda prostor koji je okrenut prema fontani biće mjesto gdje će se organizovati zabave za najmlađe.

Cijene pića su nešto niže nego u starom gradu.

Primjera radi kafa je euro i deset centi, kazao je Uskoković.

kafana "Dojmi"
unutrašnjost kafane "Dojmi"
unutrašnjost
unutrašnjost kafane
terasa kafane "Dojmi"
kafana "Dojmi"
kafana "Dojmi"

70 KOMENTARI

 1. Sva cast na obnovi ovako lijepog zdanja, kutak koji je poseban za sve starosne dobi 🙂 cestitam rad , cije god da je vlasnistvo ! treba da smo srecni da ne stoji ruglo oko bedema st.grada!

 2. Postovani,
  Dobili smo jos dva glasa, pridruzio se jos jedan Skaljarin i Vasilije, tako da je podrska apelu za kulturnim pisanjem i cenzurisanjem “moderatora” onih prestupnika koji pisu neprikladne, ruzne i vrijedjajuce rijeci i textove, porasla na 9.Ako predje granicu od 10, mislim da bi to definitivno trebali sprovesti u dijelo.
  Idemo dalje !!!

  • ma ko te pita jadan za apele i sprovođene u djelo. Koga, čega. Skala je privatni radio što je tebi.I još te ne cenzuriše nogo ti puštaju glupe predloge.

 3. Slažem se sa vama,ali gospodo kažite već jedno ime i prezime kogan sam ja uvrijedio-u odnosu na vas koji mene vrijeđate-prije toga sebe češući đe vas srbi?!!Svaka dalja polemisnaja liče mi na optuženog koji ima pravo da, se u svojim odbranama ,služi i lažima!! Nastavite nema problema-predlažem referendum-za ili protiv …koga(?) ,kukala vam majka-čitaj te gospođu Mariju Čolpu-možda ,uz boga ,da vam ona može jedino pomoći!Življeli, idem na godšnji odmor-da vas osobodim noćih mora vama “dragog” iz Prčnja Jola po Škaljarinu Joleta-na čistom škaljarskom jeziku..!Ćao “bjelini i bjelinke”-ćao!!!!

  • Dragi seljaninu milo mi je da imas isto ime kao i ja, a Jole susjedu stari sto se ljutis na moga seljanina, ma isto nekad ubacis rijeci koje nisu za upotrebu normalnog kotorskog caskanja,ajte ostajte mi dobro.

 4. Gradjani Kotora,
  Pogledajte molim vas ovaj primitivizam i ponasanje penzionera iz Prcanja.
  A sa njim i redakcija Skala radija je u saradnji i dopusta bez cenzure objavljivanja texta koji ima duboko uvrijedjujuce sadrzaje kao npr. rijec merde na Francuskom znaci ono sto ostane nakon velike nuzde. Stvarno prelazi sve granice, i pomenutog penzionera i moderatora Skala Radija. Licno mi je zao neduznu Stasu sto je sa takvim pogrdnim rijecima bombarduje i duboko vrijedja penzioner iz Prcanja. Apelujem sada jos vise da nam date podrsku protiv ovakvog nacina pisanja na portalima Radio Skale, do sad je bilo 7 glasova a bit ce ih jos vise. Idemo dalje!!!

 5. Recept za fili tortu:Red nogica-red Stase-red merde-red nogica-red merde -red Stase ,gotova pita koja se ponekad pravi od nekog drugog materijala,ali nekad i od od Stase “dame” iz “pekare” kod fabrike Lade!

 6. Dragi sugradjani,
  Hvala na jos jednoj podrsci od “ima nas” i pridruzivanju inicijativi da se pocne voditi racuna o nacinu pisanja na portalu Skala Radija. To je sedmi glas, koji ujedno nece biti poslijednji te ce, zajedno sa sadasnjim, buduci glasovi kasnijem prikljucivanju doprinjeti da “moderator” Skala Radija pocne da cenzurise rijeci i izraze vrijedjanja drugih ucesnika, a predvodi u svemu penzioner sa Prcanja.
  Jasna je poruka Skali Radiju da ova inicijativa salje ozbiljne signale da je vrijeme nesto po tom pitanju uraditi, te se iskreno nadamo njihovom razumjevanju u cilju postizanja pozitivnog nivoa kulture izrazavanja i postovanja sugradjana naseg dragog Kotora.

 7. Pozdravi Gospodju Mariju i kazi joj jasno,da si joj ti poslao poklon na Dobrovnik 90-tih.A sto se tice nas anonimnih,to smo za tebe jer ima ko zna nasa imena i adrese.Za sada si samo ti zasluzio da se sramis.

 8. Uvažena Stasa i uvažena “šestico”,osjećam potrebu da se razjasnimo i “pomirimo”-očigledno neko zbog nekoga zloupotrebljava samog sebe-što izaziva nepotrebne nesporzume-a bogami i ljutnju?! Zato predlažem,da još jednom “proučimo” riječi jedne naše crnogorske čuvene-poznate novinarke i pozorišnog stvaraoca Marije Čolpe,koja negdje zimus,u povodu kulturnih dešavanja-knjiženih susreta Kotora i Dubrovnika i razno raznih izjava-izjavica komentatora-najčešće nekopetentnih-reče i poruči kotoranima od prilike ovo: “Kada bi svi imali petlju ,kao Slavko i Dubravka/mislila je na poslenike javne riječi Skala radia/,pa se potpisali punim imenom i prezimenom ispod svojih izjava i izjavica i kultura bi imala drugačiji obris,svijetlo…eho. Pisati pod pseudonimom je sramno….. Sram nas i stid bilo,kakvi smo”!

  Oprostite Slavko i Dubravka,što vas”uvezah” u ovu “zagonetku” zvana Čolpa,ali bez potpune istine o onome što je rekla gospođa Marija-bilo bi protiv istine-zar ne?

 9. Škaljarinu bre,da li si još na fonu da su “šarene laži” pogibije stotine hiljada nevinih diljem bivše Juge,iz vaših sramnih 90.godina pasanoga vijeka!Zaobilaženjem istine i zaobilaženje penzionera iz Prčnja-neće te spasiti pred ljudima-ni tebe ni tvoje nalogodavce-vlasinke tvoje tabule raze! Sve što se više brojite-sabirate-kotite to je meni lakše sprovoditi grupnu meditaciju sa onagarima naših dana?!

  • Ti najmanje imas pravo da pricas o nevinim koji su stradali 90-tih.Veliki broj si ih bas ti poslao tamo,a onda se povukao odnosno ,bio si nogiran, pa se danas blateci njih hoces oprati od te sramote.I to nisu bile nase sramne 90-te nego tvoje i tvojih kompanjona.

 10. Odlicno, Evo se pridruzio i Baltazar, te sad brojimo 6 glasova u apelu da penzionera sa Prcanja (kao i sve druge koji bi nepristojno pisali) koji je ogrezo u ruznim izrazima, redakcija Skala radija cenzurise one neprikladne rijeci. Kao sto se vidi iz nastavka njegovih komentara “moderator” koji je naklonjen penzioneru i dalje dozvoljava ruzne rijeci i poistovjecivanje zivotinja sa ljudima.Zato molim sve i apelujem na buducu podrsku i da apsolutno ignorisete penzionera sa Prcanja i nista ne odgovarate na njegove komentare, jer ga time diskreditujete i ne priznajete kao personu vrijednu pomena.
  Idemo dalje!!!

  • Dodajte i moj glas. Za njega nemam komentara. Kotorani znaju ko je ta persona, bivši udbaš, a i da ne znaju, po komentarima su do sada svi saznali. No coment

   • Da nije njegovih podspicavanja i besmislica izazvanih sto tr… dusom, sto iscucanim mozgom, realno – ovdje se toliko ne bi ni polemisalo, niti bi se u ovoj kolicini na portalu ni pisalo. Te mozda ovo odgovara urednicima, pa ne cenzurisu, mada im toplo i dobronamjerno preporucujem da cenzurisu ovog ma………. starca jer pomalo kvare svoju sliku dozvoljavajuci razne bljuvotinje po svojim stranicama.

    • Zar je pridjev truo / truli neophodno cenzurisati? Ili bolesnik, a pritom bliznice i “kotiti” a da je upuceno ljudskom rodu – dozvoljavate? Ili pak dozvoljavate da doticni nekoga naziva tele ili govedo??? Razocaravajuce draga Skalo….

 11. Gospon Altair,vi ste prvi komentator,kojemu odajem priznanje za hrabrost i istinu koje ste plasirali na ovom Portalu!Dakle ništa sporno što se tiče vaše istine-definitivno!!Ali Gospon Altair-ne razumijem moju “pismenost” na srpskom jeziku?! Ja nikada nisam učio srpski jezik-no spsko-hrvatski,francuski i engleski!Pa sam moguće i, osakaćem u odnosu na vašu gramatiku”srpskog jezika” koji se još izučava jedino u vašemu “selu”-na teritoriji Crne Gore-saglasno članu 13.Ustava Crne Gore/”službeni list” CG,broj 1/2007/?! Gospon Altairu,komentari nisu školski pismeni zadatci iz maternjeg jezika-crnogorskog,nego slobdni kometari bez obavez upotrebe “vaše” gramatike?! Kad smo kod pismenosti,imam jednu dilemu:Predpostavljam kako ste završili”visoke” škole-ali nemogu nikako da dokučim kako ste i đe ste završili gimnaziju-polazeći od nivoa vašeg “obrazovanja”?!
  I za kraj,moram vas upozoriti,da se ja ne slažem sa vama,kako rekoste ,da ste:”Zlo govedo-tele do vijeka”!! Ne gospodine Altairu-prije bi se reklo da ste june do vijeka-opostite ono “tele” bi bilo preveliki bonus-dodatak na vašu pismenost-kulturu koja vam nedostaje?!!

 12. Evo stigla “šestica”-ali nije loto,no je informativna zbrka nastala kao posledica prekomjernog češanja?! Nadam se ,da ovaj vajni komentator nije Bogišić-no bi se, ipak, reklo J a d i š i ć brez imena i prezimena ka mu sestre-krvavi rudari u bordelima širom sveta!

  Ipak molim sve komentatore da obrate pažnju na to da je ,ipak, t e m a: “Ajmo ća ispred “DOJMIJA””-veom značajna i, da igraditelj starog “DOJMIA” nije ni manje ni više bio pošteniji od današnjih graditelja-bar kada je u pitanju trgovina-špulj gladnoga demosa i sticanja enormnih bogastava sa tuđih artenica-zar ne?

 13. Postovana gospodo,

  Maknite ove komentare od Penzionera sa Prcanja ovo cista paranoja stvarno nema smisla i nije nimalo duhovito.

 14. Bre Škaljarinu,ali vam je bilo malo pogibije/stotine hiljada/pa ih ironično nazva “šarenom laži”?Stidi se sram te bilo!! Škaljarinu oko vaše petorke: Petorica kao jedan-jedan kao petorica-svi nalik tovarima- ma….Oprostite čitaoci,ali za one koji ne znaju,ovo su rijetka korisna neljudska bića-koje su Austrijanci koristili pri trasiranju i planiranju puteva u bespućima okupiranih teritorija! Đe su ovi prošli bez upotrebe biča-tu je i prošao put-džada pored kojeg su nicala utvrđenja i naselja za nove ljude doseljenike-radi ravnoteže sa domorocima! Kamo sreće da je ova “udružena” petorka od koristi ikome,sem meni na kojima ja stičem “polularnost”-istini za volju malo neskromno-ali poučno i istinito-zar ne moji oponenti oliti petokolonaši”-udruženi ste gluplji???

  • Ona korisna neljudska bica ili ti tovari su bili korisni pri svakom tezem poslu,medjutim ti nisi ni to .Ti si NU.. i brijem(O).

 15. Odlicno, strategija vec djeluje.
  Penzioner sa Prcanja se “prepao” pa se obraca pateticki i ironicno (sa punim uvazavanjem i velikom kulturom???) direktoru i redakciji Skale (koji ga izuzetno simpatisu) da ga drugim rijecima i molbom ostave da komentarise i vrijedja ostale kao sto je to do sada radio uz price o “sarenim lazama” za malu djecu. Vidjet cemo u narednim danima koliko ce jos biti glasova podrske. Idemo dalje !!!!

 16. Stasa,ja sa ubjeđenjem živim evo 70 ljeta,da ako ti:
  -Čovjek kaže da si čovjek-prihvati;
  -Ako ti budala kaže da si dobar i pametan-zabrini se za svoju dobrotu i pamet;
  -Ali Stasa,ako ti budala kaže da si lud-ne obraćaj pažnju,jer budala mjeri svojim metrom-svojim stanjem!
  Ćao Stasa,nađi se-ne gađaj sebe-no liječi sebe od sebe!Ćao dušice draga-izvini što te ponavljam-ja riječima-a ti djelima!!!

 17. Škaljarin,ti uporno se češe đe te zasrbi?!Zašto?Oko mog komentara na Portal analitici-što ti zasmeta-zasrblje?Znam, istina je gorka i bolna-a laži su višeslojne-pa vas omamljuju i normalno padate u afame?!Reci što u tom komentaru nije istina?!Valda ne misliš,da će mo zaboraviti puna imena i prezimena onih koji su 13/14 januara/na “srpsku”(?) novu godinu/-na dočeku “nove godine”na sraman način oburdali vlast u prostorijama Sekretarijat za NO u Kotoru,liši mene,nepamtljiv u istoriji naših naroda i narodnosti!Za koga su obarali-što je poslije bilo(?):..Slovenija-Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Srbija-Crna Gora-Makedonija-Kosovo=stotine hiljada žrtava/preko 60% nejači/-toliko isto ostalih bez imovine milioni u izgnanstvu?!! Ko to učinje?
  Škaljarinu,oko D O M O R O D A C A!!! Riječ na upotrebi još od XVIII vijeka/danas rijetko/!! Ova riječ znači:
  -Čovjeka koji se rodio u domu;
  -Čovjeka koji se rodio u nekom kraju-suprotna je riječ tuđinac,stranac,došljak;
  -Patriota,rodoljub,domoljub i ljude iz istog kraja,ne tuđinci …..!

  Škaljarin,zapamti da ne pišem -niti izjavljujem “ljubav” ne posebno vama da bi ste mi aplaudirali!Pišem istinu-koja vas pogađa i izaziva “češanje”!!!Ne čitaj te me i bolovi će vam prestati-ka pijanome kada zaspi!!

 18. Ti tu tvoju muku nijesi naslijedio ni od koga tvoga.Jer koliko ih je u moje znanje,ni jedno nije bilo ludo osim TEBE.

 19. Ti tu tvoju muku nijesi naslijedio ni od koga tvoga.Jer koliko ih je u moje znanje,ni jedno nije bilo ludo osim \tebe.

 20. Stasa,Leka,Skaljarica i Altair zajedno samnom je vec pet glasova.
  Idemo dalje sa podrskom kulturnog pisanja i apelu protiv onih osoba neprimjerenog i ruznog ponasanja gdje otvoreno pozivamo redakciju Skala Radija da povedu racuna i cenzurisu vrijedjanja raznim komentarima gdje je predvodnik penzioner iz Prcanja. Samo naprijed!!!

 21. Evo jos jedan primjer ruznog komentarisanja penzionera iz Prcanja, gdje naziva
  stanovnike 4 stare nahije – domordcima. Nije li to skorz nisko i neprimjereno??
  Procjenite sami, takodjer procitajte komentar vezano za pisanje penzionera iz
  Prcanja, koji je bas na pravom mjestu a dokazuje da pomenuti penzioner nimalo
  nije omiljen i na portalima gdje se javljaju iz cijele Crne Gore.

  ——————————————————————————————————————
  • …iza partije “uspravne” Crne Gore i partije” poprečene” Crne Gore /Bojovića i Pajovića/-potomci onih koji su u XVII i XVIII vijeku naseljavali CG bježeći pred Turcima iz Hercegovine i onih koji postaše Crnogorci poslije Berlinskog Kongresa i poslije Balkanskih ratova! Boga draga,ima li ođe mjesta za-domoroce iz ove četiri Nahije-državotvorci CG!! E..eee treći do trećega brez drugog i prvog-jer svi su oni “đeca”-ne daj bože Mališe Miodraga Marovića-tvorca demokratije u CG,u Herceg Novom -Reformisti Anta Markovića-koje su poarali ovizi što konačno-bježeći od istine i zadate riječi kasapinu sa Dedinja-osnovaše nekakvu matrak tada partiju juna 1993 godine u Podgorici i nazvaše je SDP-danas znana i treća iza druge i prve svi trećerazredni-oliti “crvene ribice” u akvarijumu Gospodara Crne Gore?! Moj vam je savjet: Ne zagonite se protiv KTITORA-Gospodara Crne Gore- e će te pasati ka Dobrilo Dedejić i njegove “crne ribice” ?!!!

  Odgovor
  • |10.07.2012. 14:42:12 Anonimus
  Jeste dosadan ovaj Drinjak,aj odmori malo podji prosetaj kao svi normalni penzioneri a ne tu jadis djecu sto ti kupise taj kompjuter pa ih brukas po medijima

 22. Draga Skaljarice i Altair,

  Hvala na instantnoj podrsci i prepoznavanju istog subjekta (penzioner iz Prcanja)kao nepotrebnog na portalima koji se prepoznaje sa nekulturnim i vrijedjajucim textovima. Za sad nas je troje, tako da apelujem na ostale da nastave sa podrskama i pokazemo da nas je vise istomisljenika, nece li redakcija Skala Radia rijeci i izraze vrijedjanja, ponizavanja, omalovazavanja i poistovjecivanje ljudi sa raznim zivotinjama cenzurisati pomenutom penzioneru i dovesti na jedan kulturan nivo oglasavanje komentara.

 23. Škaljarin i Škaljarica,uporno se češu đe ih srbi?! Traže patentirani-“kulturni” kulturu,od onoga koji ima snage i hrabrosti da se ispod svojih izjava-komentara potpiše!Istovremeno”kulturni” sa nivoima ispod nivo-ne osjećaju vonjanje svoje nekulture-upoprno češući se o svoje likove nađene u kamentarima “nekluturnog” penzionera-koji se usput sa razlogom boji “kulturnih” od kojih je već jednom za vazda utekao sa radnog mjesta davnog jednog prvog novembra 1991 godine?!Danas koliko hrabrosti i”kulture”kod ovih i sličnih vajnih “kultu-raša” da te lijepo glava zaboli-toliko istine,kulture,dijaloga,demokratije,poštenja u njima ” č u č i”!!!Vi možete mene izbjegavati i moje komentare,i moju “nekulturu”-ali ne zaboravite:vi dok ste takvi ne merete pobjeći od samih sebe pa da ste “pita-picaaa”-to je vaša porodična genska tragedija!!! Zato odmorite-ne brinite tuđu no svoju muku-nasleđe je čudo-osobito ako je pobrkano sa genetskom mržnjom-zar ne Vi koji zaboravljate ,da mržnja razara dušu onih koji mrze-a ne onima kojima se upućuje mržnja,i to skriveno pod lažnim vjanim “imenima”?! I da zaključim,nikada nikoga ,sa punim imenom i prezimeno,nisam uvrijedio-jer za to nisam imao razloga!Ali gospodo,reći nekome da vrijeđa-a ne htjeti znati ko koga vrijeđa-dali onaj što se iskreno ponaša i potpisuje na svoje izjave-ili onizi koji krijući daju nepotpisane vajne izjavice-komentare?!!!

 24. Zaista se necu spustati na nivo prostakluka i ne-kulture Joleta Drinjaka.
  Neka ostane na cast samo njemu ne-dolicno ponasanje, koje sigurno penzionera u poznim godinama ne moze promjeniti, kad vec cijeli njegov zivot nije.
  Pozivam jos jednom redakciju Skala Radija, da ne pokazuju pristrasnost ili privrzenost odredjenim pojedincima, vec da cenzurisu uvrijedljive rijeci, prvenstveno od stane gore pomenutog i nastavite bastiniti ono po cemu je Kotor uvijek bio prepoznat na daleko-KULTURI.
  Ovim putem pozivam sve koji komentarisu da se pridruzite mom prvom glasu, protiv nacina komentarisanja penzionera Drinjaka, jer jednostavno takvim komentarima nije mjesto u ovim medijima.

  • Pridruzujem se pozivu, ali sad moram reci da je Jole b……., ne cini mi se da mu lijeka ima, osim da se drzimo one da ce dobro pobijediti zlo, i da ce kad i ako bude imao cast da stane pred Svetoga Petra dati mu razresenje od grijeha. No se bojim da ce taj tumarati ovuda jer mu dusa nece naci mira…..

  • @Skaljarin
   Pošto je Jole Drinjača “okupirao” ovaj portal, sve manje imam želje i
   potrebe da ostavim post u vezi nekog aktuelnog lokalnog
   događaja.
   Mišljenja sam da Skalaradio ne griješi što pušta njegove pisane
   nebuloze. Jole je slika i prilika kotorskog oriđinala, gdje je svako razdoblje u višemilenijskoj povijesti (istoriji) Kotora imalo neki svoj prepoznatljiv lik.
   Danas je to Jole Drinjak, penzoner Prčanj – u elektronskoj formi.
   Mi koji pamtimo zbivanja iz Jolove “ere”, ne možemo se oteti utisku i čudu, kakvi su nam likovi bili na vitalnim mjestima Narodne Odbrane. Prosto je nevjerovatno da se SFRJ-ota raspala tek poslije 11 godina nakon smrti Jože Bravara.
   Sa drinjacima, i na stotine sličnih drinjaka “od Vardara pa do Triglava”,
   onoj zajedničkoj državi nije bilo spasa.
   Ono što posebno bode oči čitaoca Jolovih nebuloza na ovom
   sajtu, to je odsustvo njegove elementarne pismenosti.
   Sa tolikim nepoznavanjem osnova gramatike i pravopisa srpskog jezika,
   ne bi mi palo na pamet da otkucam ni jednu jedinu riječ na nekom sajtu.
   I još se potpisati punim imenom!
   Zlo govedo – dovijeka tele!

   P.S.
   E, sada očekujte odgovor iz Jolovog arsenala (vokabulara): bliznice, nesoji,
   čobani, šljegli iz montanje, začela ga majka na parapetu… u portunu…

   The End

 25. STO SADA NE POHVALITE ZAVOD I NJEGOVU DIREKTORICU ZA OVAJ SJAJAN POSAO NEGO JE SAMO KRITIKUJETE. SRETNA NOVA FUNKCIJA GOSPODJI RUZICI IVANOVIC I PUNO USPJEHA U RADU. A NA NOVIM IZBORIMA RUZICU ZA GRADONACELNICU

 26. Škaljarin,tražiti od drugoga kuturu dijaloga-ne vrijeđanje i drugo,a ne znati elematarno kao se zoveš-i ne predstaviti se u naj manju ruku je divljaluk-prostakluk!Dok god ne shvatite da se morate predstavljati-biće te “čašćavani” adekvatno svom porijeklu-oliti divljanima-posebnoj vrsti neljuskog roda!Vi oćete-sve-ne dajete ništa -nego mislite ispod špic nameta prosipati popštenje i ljudskost-ka noćne dame?!Nemere Škaljarinu pa da si original Škaljar-a ne jedna prosječna pita-od neadekvatnog materijala što bi rekli Srbijanci! I drugo-ne čitaj me i pokušaj ne češi se kada te za-srbi!Probaj-nemaš što izgubiti i onako ste izgubljeni-vi koji ne smjete kazati se imenom ,no nekakvim “matrak imenima”!!
  Za kraj:”..imam li što drugo raditi”..?Kako da radim-kada imam vas tovare koji ste postali moje maskote-“zabavni parkići” brez sanitarija?!!!

  • Sa je uslov za pisanje na portalu puno ime i prezime mi bi svakako tako i pisali.Ne mislis valjda da ce mo po tvom nalogu i da se potpisujemo.A to svakako ne moras ni ti,jer te svako prepoznaje po Tvom kulturnom i gospodskom rijecniku koji ne seze dalje od nekoliko pogrdnih rijeci,koje ja necu pominjati,i pominjanja predaka ,naravno uvjek pogrdnim rijecima.

 27. Podrzavam Stasu i Leku,

  Zaista Jole Drinjak u kontinuitetu iznosi svoje stavove koji su potpuno neumjesni i nekulturni sa primjesama vrijedjanja. Dosta puta otvorim portal analitiku, kad ono i tamo sve njegovi komentari, pa se pitam ima li penzioner iz Prcanja ista drugo da radi osim da kuca komentare po portalima. Zaista korekcije od strane redakcije su neophodne, barem onih uvrijedljivih i zajedljivih rijeci punih sarkazma i ironije, poistovjecivanja su-komentatora sa zivotinjama itd.

 28. Hvala ti Eduarde-Edo,na vraćanje u prošlost bez koje se ne može u budućnost! Kao što vidš i čitaš-sve se mijenja samo ne volja božija i rika ovih ćetalja-koji “izgiboše za Kotorom i prevelikih žeja-da bi bilo “najbolje i najljepše”, da isti-ne daj bože-nestane?! Kod nas je vruće kao u Kotor-kako je gore-vidim imate i po malo kiše?Možda i kiša da dođe, da bi izmijenila raspoloženje ovih kotorskih ćetalja-potomaka sa “parkinga” kod Stare centrale i Ledare?! Ko zna-možda?

 29. sad skidaju i tablu sa osmrtnicama, jer smeta objektu, a sjutra pomjeraju glavni ulaz-vrata od grada. Sto kako-pa smeta im.

 30. …topla ljetna noc…mjesecina…bava od mora… klarinet Ivo Begu, harmonika Stevo Prorocic, bubnjevi Mirko Homen, klavir Tripo Đuraševic, tango, valcer, prvi šapati i prve ljubavi…sjecanja…vjerujem da ce nova generacija mladosti u svojim sjecanjima nositi najljepše uspomene sa tarace Kafane Dojmi….bilo je ljepo jednog ljeta moga djetinstva….Kotor je vjecan..

 31. Stasa,pod jedan
  -Reci jedno,bar, ime i prezime koga sam uvrijedio; Pod dva
  -Jesi li kada čula za riječi kultura govora i dijaloga? Pod tri
  -Da si predhodno čula ti bi se prvo prestavila i potpisala ispod tvojih ispraznih vajnih izjavica; Pod četiri
  -Stasa,tako ti boga đe viđe u mojim kometarima samu sebe? Pod pet
  -Stasa ,čitati i tumačiti Jola i njegove “nebuloze” nije obavezno,a još manje je obavezno češati se đe te srbi?!
  U svakom slučaju za dobar dijalog potrebne su dvije strane-evo mene đe je drugi-popruži se i kaži kako te vabe u kuću i oko kuće?!U protivnom nisi “tema” na koju sam naredan da se iscrpljujem-nema potrebe-a ti i slični tebi do dosta efikasno nadoknađujete i mene pošteđujete ,da sa nepostojećim umišljenim “veličinama”ne gubim dragocijeno vrijeme!Dakle Stasa,popruži se ili začepi-obadvoje ti ne pripada!

 32. Ne znam da li ce ovo proci cenzuru ali jednostavno ne mogu da ne napisem.Srami se Jole bliznice kad obraza nemas.Zar i jedan ovako lijep dogadjej za nas grad ne moze da prodje bez tvojih nebuloza i uvreda.I ako imas nesto protiv nekoga onda ga i imenuj a ne vrijedjas postene gradjane.I ako ti neko nesto odgovori,odmah se po Tebi prepoznao.Njgore je sto Ti ne prepoznajes ni samog sebe.

 33. Leka,da te nije pogodila riječ:”…da su nekada ćetalji krasili Kotor na parkingu kod Stare centrale-Ledare?Ako te pogodilo-onda ja nisam kriv nego onaj što okotio i što ti je pričao đe su vas parkila dok su vlasnici vaši verduru-pamidore prodavali?!Ćao Leka oči đedove-ćao ćetalju oliti tovaru od tovara!!

 34. Ne smijem ni čestitati novi objekat-e me “strah”od ovija ćetalja! Ljepša nam je bila kafana “Dojmi” -sa ulaza od vrata od grada-kada su nas dočekivali decenijama ćevapi,ražnjići,peljskavica,beli bubrezi-iz Žikina dinastija-ili od mosta kapunjera od bureka i pišingera?Ma ,ovizi što “trokiraju” nikako da se potpišu ispod vajnih izjavica o ljepoti našega grada, u kojemu ništa ne “ćeta” od kada je Maja prešednica,liši ćetalja koji ćetaju kao u jedan vakat fontana kod Svete Ozane?!!Pa neko da mi reče-ima boga-a taj zna ,da boga ima,da bi i ćetalja manje bilo,a ćetanja više i zadovoljnih više?! Ovako,čekajući boga-neka ćetalji ćetaju-jer treba znati da su ćetalji nekada “krasili” Kotor,na parkingu kod Ledare-Stare centrale i, to samo utornikom ,četvrtokom i subotom kada su bili dani od pazara-pjace !!! Za oprost,vazada je bilo i jednih i drugi-vrijeme će pokazati koji će prvi isčeznuti?!

 35. PRELIJEPO , SVAKA CAST I PUNO SRECE U RADU !!! VECERAS DOLAZIM SA MOJIM MUZICEM NA PICENCE I SLADOLED !!! I TREBA DA BUDEMO PRESRECNI STO SMO DOBILI OVAKAV OBJEKAT !

 36. Posebno mi je milo što ako je i cenat manje od gospode iz grada i njihovih cijena sramotnih. Komadić torte u Miška 4 eura sramota a dva zalogaja bukvalno. Samo da ih stuku i uzmu im goste.Nego prokleti smo.

 37. Nama Kotoranima ne valja ništa ni kad se gradi ni kad se ogradi, ni novo ni staro mi smo stvarno ludi narod.Da nam je kritikovati sve i svakoga pa i kd je nešto lijepo. Što je to u ovi narod ušlo zlo.
  Čekali i dočekali.Ja se radujem .

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].