Aktivnosti kotorskog Fakulteta za turizam i hotelijerstvo

1
Fakultet za turizam i hotelijerstvo u Kotoru

Đurđica Perović

Đurđica Perović

Kotorski Fakultet za turizam i hotelijerstvo jedini je na državnom Univerzitetu koji je realizovao bilateralni sporazum po kome je 15 studenata ovog Fakulteta nastavilo studije u Moskvi, a isto toliko ruskih studenata je studije nastavilo na kotorskom Fakultetu.

Ruski studenti su smješteni u Studentskom domu u Dobroti, podsjetila je za Skala radio Đurđica Perović, prodekanica za nastavu.

Kotorski Fakultet je takođe uključen zajedno sa Centrom za stručno obrazovanje u projekat obrazovanja za stručne vodiče u skladu sa standardima Evropske unije.

Kursevi će se organizovati dvosemestralno i biće na petom stepenu stručnosti.

Visokoobrazovne institucije imaće pravo obuke, a ispitivanje će se obavljati u okviru Ispitnog centra, kazala je Perovićeva.

1 KOMENTAR

  1. Sta je sa lincencama za turistickog vodica od prije otprilike 5-6 god koje su se dobile na ovom fakultetu?
    Da li su one i dalje vazece i kojeg su stepena strucnosti?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].