Akcijama za čistiju životnu sredinu

0

Povodom Dana Planete Zemlje 22. aprila koji se obilježava ekološkim akcijama, preduzeće Morsko dobro, u saradnji sa lokalnim NVO, školama i drugim ustanovama organizuje čišćenje i uređenje zone morskog dobra.

U kotorskoj opštini u utorak 19. aprila Morsko dobro u saradnji sa Mjesnom zajednicom Perast  sprovodi akciju čišćenja i uređenja lokacije na ulazu u Perast i plaže ispod borova.

Čišćenje i uređenje lokacije obaviće volonteri i aktivisti Mjesne zajednice.

U opštini Tivat Morsko dobro u srijedu 20. aprila, u saradnji sa NVO “Civilni centar”, organizuje akciju čišćenja podmorja u lučici Kalimanj.

U akciji će učestvovati ronioci ronilačkog kluba “Neptun Mimoza” iz Tivta, aktivisti ove NVO, kao i radnici Javnog komunalnog preduzeća iz Tivta.

U  Herceg Novom, u srijedu 20. aprila u popodne Morsko dobro će u saradnji sa NVO “EkoFest” sprovesti akciju “Sa riječi na dijela – Planeta Zemlja nam je svima Dom”, u okviru koje će biti organizovano čišćenje javne blatne plaže u Igalu.

Nakon čišćenja biće održana predavanja na temu ekologije i zaštite životne sredine.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].