Adio zvučnici

3

Vesna Balandžić

Vesna Balandžić

Skala radio prati najavljenu akciju uklanjaja zvučnika sa fasada ispred ugostiteljskih objekta u starom gradu, odakle nerijetko iz pojedinih kafića vrišti, lupa, tutnja, i ne da odmora niti sna građanima i turistima u čijem su komšiluku.

Nakon zapisničkih konstatacija i naloga za kaznu, Komunalna policija nam je prije dva dana saopštila da je vlasnicima ugostiteljskih objekata u gradu izdala naloge za ukljanjaje zvučnika u roku od 24 sata.

Nakon dva dana, kako smo obećali, pozvali smo ponovo Vesnu Balandžić vd načelnice ove službe i pitali je za ishod ovog posla.

Ona nam je saopštila da su  ispred ugostiteljskih objekata u starom kotorskom gradu postavljene zvučne kutije i nakon naloga za uklanjanje, ugostitelji su uklonili zvučnike sa pet objekata, a u jednom slučaju zvučnici nijesu skinuti.

Danas će biti dostavljeno rješenje da se uklone zvučnici i u ovom slučaju, u protivnom Komunalna policija će nastaviti dalji upravni postupak, kazala je Balandžićeva.

3 KOMENTARI

  1. Svakako ajte vanka iz grada ima i tamo problema. Sto cemo ljeti kada se cuje muzika iz Oravca i to lelecu i zavijaju Ceca i Buba i Mara i sve pevaljke ovoga svijeta. Nista nam nema no da stavimo tapove u usi pa dokle decibele mozemo podnijet.

  2. Izgleda da vi znate samo za stari grad. Mi u okolini grada kao da ne postojimo, kao da i nama ne smeta glasna muzika u kasne sate. A tek zvučnici! Probudili bi i mrtvoga.
    Što se može. Znao sam jednog starog kotoranina koji je volio da šeta po pjaci od rive i kada bi se došao do vratiju od grada, stao bi i okrenuo se natrag, rekavši: “Tamo je hladno, idem ja natrag”. Pokušajte da izađete iz grada, i mi ovamo smo živi ljudi

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].