Problem na Prčanju: oticanje vode koja ima miris kanalizacije

1

Prenosimo sadržaj e-maila sa fotografijama poslat našoj redakciji sa Prčanja.

Poštovanje,

sa Prčanja kod Tre sorele prijavljujemo svakodnevno oticanje vode koja ima miris kanalizacije sa sapunicom, a koja se sliva iz zgrada sa viših kota nizbrdicom pored prodavnice “Zlatno sidro” do glavnog puta.

Dalje voda teče putem do slivnika tačno ispred konobe “Lanterna”.

Prilažemo Vam fotografije, a od smrada i prljavštine koja dolazi svakodnevno teško se može disati.

Da li se radi o ispuštanju kanalizacije, pranju automobila, ispuštanju vode iz privatnih bazena ili nečeg drugog, pitali smo Komunalnu policiju Kotora tj. poslata im je prijava.

Očekujemo da će nadležni riješiti ovaj veliki problem prisutan svakodnevno na ovom prostoru.

Hvala

1 KOMENTAR

  1. Ne bojte se od ovog prijerodnog fenomena-iz ulce MONDA Sbutege! Ulica je skoro “krštena”-pa joj treba vremena da se adaptira na “Prčanjske RIZOT-e”-zahvaljući rahmetl Regionalnom Zavodu za devastaciju kulturnih dobara-(danas je zovedu-“malo više od ništa-u okviru nekakve”Uprave”-dom umirovljenika”-ministra od kulture-CG”)-…-sa akcentom na atar sela Prčanj…?! Za kojeg napisa Don Niko Luković,u svojoj knjizi PRČANJ(objavljena 1937)-u Predgovoru (zalud?)- i ovo:”OVDJE je PRČANJ PRIKAZAN u ŽIVOTU, RADU i CIVLIZACIJI…”?! E bo…? Ako je ovako bilo prije osamdeset godina/8O/-onda nije nimalo čudno…što je PRČANJ doživio-dosanjao ovo sa gornjih “sličica”?! Godine čine svoje-osobito đe obrazi -utrnu kao neodgovorno-odgovornim u “Dom umirovljenika”-iz “Pionirskog doma”-sa pjace Svetoga Tripuna…? I zaključi Don Niko:” …Naši stari,premda su življeli u teškim prilikama, ipak su dali svoj prinos …kulturi….i narodu svome,a to je dokaz životne snage naše rase…”! E bo…? Jadno more ko te se….? Očevidac iz “ulice Luković”-gledeći prema futuru Prčnja-“slikovnici”?! Oliti sa “Obale Iva Vizina”-gledeći iz “bašče-amijentalne mehane”-poste “Rđakovo”….? SUSPENZIJA ZAGARANTOVANA-sa vama-kojima treba vjerovati…”koliko onoj raboti na Markov Rt u trstike…nostalgija busta-trsila me”?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].