Prva grupa turista na Markovom rtu

6
ovce na Markovom rtu

Stigla prva grupa turista na Markovom rtu, javlja naša slušateljka.

6 KOMENTARI

  1. Bile bi atrakcija da je okolo uređeno i da se ne vide ostaci pokojnih hotela i odmarališta.Zato neka grade samo lijepo i da urede zapuštene prostore da bude kao Porto u Tivat. Tamo se oduševljavamo a kad u Kotor kreće nešto da se uredi odma ne valja, degradacija, dižu se stručnjaci da sole a mnogi sudobro posoljeni za svoje lične koristi.

    • draga bibi ako se tebi svidja PoRTO MONTENEGRO ONDA PODJI TAMO PA ZIVI POMISLI SAMO U ZALJEV TAKVO NESTO SAGRADIT TO BI BILA KRAJNJA DEVASTACIJA STO MISLIS O TOME… NISTA, JER PAMETI NEMAS SAMO DA TI JE GRADIT I NAGRDJIVAT OVO MALO LJEPOTE I MIRA STO NAM JE JOS OSTALO

  2. Meni to ne smeta, a volimo ih na trpezu !!! Svudje u normalnim turistickim mjstima tovari ili magarci su glavno prijevozno sredstvo na pr u Grcku ili Spaniju. Sjecam se starog Dubrovnika kada su na ploce bile vezane mule, magarci ili ti tovari, konji i mazge a turisti su se okupljali i slikavali do mile volje. Bolje to nego oni koji ce devastirat obalu !!! Samo neka bleju bekice male dobre !!!

    • Tonci razumijem te u potpunosti, to jeste tako nekad bilo, ali sada je 2015 god.
      Zna se dje se ovce i ostalo zivo drzi i cuva.
      NE sigurno na plazu.

      • Zarko. jeste 2015. godina i XXI vijek a nema struje malo, malo cim zalampa, pa oslani voda, pa je nema, pa se surgaju putevi, pa kanalizacija u more, pa deponije svudje u ekolosku nasu Crnu Goru, a tebe smetaju ovce na tzv plazu sto pasu i bleje, a narod baca i s..e dje stigne i ispred moje kuce i iza i ostavljaju pelene pos…e i dinje i pipune i paprike, pamidore i konserve i botilje od vina i pive, pljuju dje stignu i sav djubar ovoga svijeta bacaju na sve strane… za ime Boga Zarko…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].