Novi jarbol na San Đovaniju i cnogorska zastava iduće neđelje

5
za koji dan jarbol i nacionalna zastava zavioriće se ponovo na San Đovaniju

Crnogorska zastava sa vrha San Đovanija iznad Kotora godinama se vijorila i prije referenduma jasno svima slala poruku da se primiče dan kada će naša država obnoviti svoju nezavisnost.

Nevrijeme, bure, jugo i oluje znali su da je oštete, ali su tu bili vrijedni vatrogasci koji nijesu čekali i istoga dana zastava se mijenjala novom.

Danas, dvadesetak dana nakon jakog nevremena koje je pogodilo Kotor ne viori se državna zastava jer je vjetar slomio jarbol.

Pozvali smo nadležne u Direkciji za uređenje i izgradnju  Kotora koji su nam odgovorili da je, nakon razgovora sa izvođačima radova za ovaj posao dogovoreno da se novi jarbol postavi u toku sljedeće sedmice, kada će se nacionalna zastava ponovo zavioriti.

5 COMMENTS

  1. Siromah Ilijaz ne zna (nema kada da sazna-od “prebrojavanja” ko je koje vjere-ali po njegovim “kriterijumima”?),da su gospoda Kosovići(ne očigledno i vaše,,,),nego od vajkada …rodom i domom iz Dobrote-čuvena Porodica,pomoraca,kapetana,intelektualaca, koja je svojim djelima pisala i stvarala istoriju Dobrote i Boke Kotorske,a bogami i šire!
    Hvala vam gospodo Kosovići-vi ste primjer kakav treba da bude Čovjek..Bokelj….Građanin Crne Gore,u svim uslovima i na svakom mjestu svog postojanja-bitisanja !
    Srećni i berićetni Vam nastupajući Praznici!!!!

  2. Svim stanovnicima i žiteljima naše prelijepe Boke Kotorske i našim prijateljima i rodu najrodjenijem i svim slušaocima Skala radija, upućujemo sljedeće čestitke :

    Badnjaci Vam sretni novi, Bog neka Vas blagoslovi, nek’ Vam srećom dom zablista, jer slavite rođenje Isusa Hrista. Sretan Božić!!!!
    Neka Vam od Božičnog dana sve krene na bolje, da imate za sve snage i volje, da ljubav Vam bude kao najljepši san, želimo Vam sve najjlepše za Božični dan…

    Kad se kazaljke poklope, i otkucaju pola noći, ruku Vam pružit nećemo moći, zato šaljemo čestitku ovu, i želimo Vam srećnu Godinu Novu !!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].