Povećano interesovanje građana za priključenje na kanalizacioni sistem u Dobroti

4
tokom zgradnje kanalizacionog sistema u Dobroti

Velemir Dragić

Velemir Dragić

U posljednje vrijeme povećano je interesovanje građana koji žele da priključe svoje objekte na novi kanalizacioni sistem u Dobroti.

Budući da je završen tehnički prijem sekundarnog sistema od Tabačine do kampa, može se početi sa priključenjem, kazao je za Skala radio Velemir Dragić, tehnički direktor JP Vodovod i kanalizacija Kotor.

On poziva vlasnike objekata koji se nalaze na ovom području, da se obrate Vodovodu zahtjevom za priključenje, budući da na osnovu  opštinske odluke priključenja vrši isključivo JP Vodovod i kanalizacija Kotor.

Radove može izvesti i neka druga licencirana firma, ali sa garancijom da je prkiključenje izvedeno u skladu sa projektom i propisima, objašnjava Dragić.

Interesovanje građana za priključenje na novi sistem je izraženo na čitavom području Dobrote, ali se dio sistema donjim putem, od krive ulice do Sv. Stasija još ne može pustiti u rad, dok se ne otkloni manja greška na pumpnoj stanici koja je otkrivena prilikom pregleda sistema.

Dio kanalizacionog sistema sa druge strane zaliva, od Peluzice do Prčanja će se ostaviti za kraj tehničkog pregleda, jer je posljednji izgrađen, podsjetio je Dragić.

4 COMMENTS

  1. Koliko cemo platit da ne ide kakarela u more dje se ide na banj ? Oce li svi platit podjednako ??? Hoce li se svi prikljucit…pitanje je sad. Koliko ce naplacivat onijema sto imaju vikendice??? Sve je to velika problematika e a da…i da li ce bit onih sto se se priključit a neće platit niti jednoga eura ???

  2. Imaju radnika za izvoz. Godinama su ih “kamionima uvozili” pa neka rade, ionako nas “deru” sa cijenama. Možda nemaju dovoljno stručnjaka, pa neka obuče one što su ih primali “s konca i konopca”……

  3. kad su šklapili pare nekima za priključke sad nastavljaju da rabotaju. Ma ne treba ništa platiti i gotovo.Najbolje prolaze oni koji ništa ne poštuju ni Boga ni zakon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].