Martinova radost na međunarodnom dječijem festivalu “Naša radost”

6
Martin u redakciji Skala radija

Martin Krivokapić

Martin Krivokapić

Tradicionalno muzički Kotor je na 25. Međunarodnom Festivalu dječije pjesme “Naša Radost”, koji je minulog vikenda održan u Podgorici predstavljao Martin Krivokapić, učenik šestog razreda kotorske Muzičke škole “Vida Matjan” i sedmog OŠ “Narodni heroj Savo Ilić”.

Od 70 prijavljenih kompozicija, 16 je ušlo u finale, među kojima i pjesma pod nazivom “Striko i strina” koju je Martin izveo.

Muziku i aranžman je napisao Zlatko Baban, na tekst Sanje Garić.

“Mnogo sam vježbao, a roditelji su mi ispunili želju da  učestvujem prvi put na Festival, što je za mene pravo iskustvo i prilika za upoznavanje novih drugova, među kojima djevojčica i dječaka iz Novog Sada, Beograda, Podgorice, Nikšića”, priča nam Martin.

Što se samog teksta tiče, veoma je originalan i govori o strini i stricu, za razliku od brojnih pjesama koje pjevaju o moru, prvim ljubavima, školskim nestašlucima, kazao je Martin, vidno zadovoljan nastupom, ali i odabirom kompozicije sa kojom je sjajno prošao.

Osim roditelja, nije izostala podrška školskih drugova, njegovog sedmog jedan rezreda i razredne Smilje Sindik, a o njegovom originanom izgledu i scenskom nastupu brinula je Jasmina Rešetar.

Pored muzike, Martin se bavi i glumom.

Igrao je u grupi “Kotorska mularija” i predstavama koje je režirao Petar Pejaković.

Radost od prvog nastupa njihove prve muzičko scenske radosti, stala je u prelijepom osmjehu ovog dječaka iz Kotora, koji plijeni lijepim vaspitanjem i talentom.

6 COMMENTS

  1. Maki srce Dulino, svaka ti čast. U školu sve petice i ovamo najbolji
    Voli te Miki i Đole

  2. MlADE TREBA PODRŽATI I GOVORITI OVAKO SA NJIMA. BRAVO VAM A TEBI MARTINE MUZIKE I PJESME ŽELIMO.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].