Mladi su najveće bogatstvo Kotora

3
Za uspomenu

Povodom Dana opštine Kotor gradonačelnica, Marija Ćatović, danas je tradicionalno primila najbolje učenike i studente iz Kotora.

Čestitajući im nastupajući praznik  gradonačelnica je kazala da je zadovoljstvo je biti u njihovom društvu, jer su najmlađi naša nada i budućnost.

Ona je između ostalog navela da će biti nastavljeno ulaganje u sportske kapacitete, obezbjeđenje prostora za aktivnosti mladih i valorizaciju bedema.

Predsjednik Skupštine Opštine Kotor, Nikola Bukilica na prijemu je đacima kazao da je najveći zadatak vlasti, a u budućnosti i njihov, očuvanje prirodnog i kulturnog bogatstva našeg grada.

Učenici i studenti su postavili brojna pitanja najodgovornijima u opštini  iz komunalne problematike, i organizovanja aktivnosti za mlade.

3 COMMENTS

  1. Dje ste vi u tekstu procitali da ovi ucenici imaju odlican uspjeh?
    Nemojte slucajno nista pozitivno nikad napisati

  2. slazem se sa nastavnicom vecinom su to sve bolesne ambicije roditelja koji po cijeli dan tjeraju djecu da bubaju da bi oni bili ponosni roditelji lucasa kao da nista drugo nije bitno ni uspjeh na nekim drugim poljima sporta il slicno

  3. Ne mora kriterijum za prijeme biti odličan uspjeh. Toliko ima talentovanih i vrijednih učenika i bez ambicija za sve petice i odlikaša koji to moraju biti zbog bolesnih ambicija roditelja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].