Ogledalo naše naravi

12
podvožnjak kod Doma zdravlja

Pothodnik, čija je uloga bezbijednost pješaka na dijelu izuzetno frekventne saobraćajnice kod Doma zdravlja, pravo je ogledalo naravi naših.

Novo ruho i pitura, samo kratko vrijeme čistih zidova, danas već poligon za grafite, različite, najčešće primitivne i neoriginalne natpise i poruke.

Tamo đe se ne vidi, daj mašti i niskoj svijesti uskog uma na volju.

Pothodnik, novo je mjesto za zabavu i pir vandala.

Još uvijek je dobro dok samo zidovi trpe i dok pothodnik ne postane prava deponija za otpad.

Mogu li komunalni redari do ovog mjesta koje očito treba biti pažnja komunalcima, otvoreno je pitanje sa Skale.

12 COMMENTS

    • Ja razumem i sta je podhodnik i sta je podzemni prolaz i svejedno mi je a necu da se u 21. veku kacim oko tih gluposti. Svi se mi po malo pravimo blesavim !!!
      To bi isto bilo kada bi kazali da ti je zena domacica a DOM =DOMAĆICA a KUĆA= KUĆANICA svedoči koliko su pomešan srpski i hrvatski jezik i zato se zove srpskohrvatski. Kao kad bi se neko pitao šta je to SJUTRA, jer se ne kaže UTRO nego JUTRO pa je stoga i pravilnije sjutra a ne sutra. Imajmo razuma i budimo fer plej igrači. U Dušanovom Zakoniku stoji TISUĆA može te se uveriti u to !!! I zato molim Vas ne preterujte i ne pametujte tamo gde ne treba. Budimo svi deo jedne velike porodice ili obitelji , famelje itd… Pozdrav i duboki naklon svim ljudima dobre volje i pameti !!!

  1. POštovani, koristim priliku da se zahvalim Direkciji za uređenje grada što su postavili znak “slijepa ulica” u Novom Naselju, kako je grupa nas stanovnika tražila. A što se tiče podhodnika, stvarno potrebno je postaviti kamere i onda javno objaviti snimak a potom odrezati kaznu toliku da im se zavrti u glavi. Dok se ne udari po navčaniku, niko Zakon ne poštuje. Pozdrav

  2. Pothodnik je napravljen da bi se oprale malo parice. To treba da se osvijetli, postave kamere, pa pisite grafite i vrsite nudzdu, ali cete zavrsit u policiju ili u drugom slucaju na youtube. pa bi sve bilo uredno kao apoteka.

      • Moze sa izvodjacem radova. Ko misli da je opstinska kasa prazna, prazna je za nas gradjane, a za tajkune i namjestene poslove je uvijek puna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].